Neler Yeni

🔥İndirim Samsung HW-C450/TK Soundbar tekrar indirimde 3.683,16TL Amazon

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Bugün geldi ürün subwooferi 220w zaten o kadar güçlü ki bazıları ayar yapmayı bilmiyor kumandası biraz karışık gece modunu kapatıp subwooferi +6 bassı +6 yapıp bass boostu bi açtım 30/100 ses seviyesinde alt ve üst kattakiler sallantıyı hissetmiştir o derece bass vuruyor ben çok beğendim.
o zaman tam benlik ama o çubuk hoparlörü nereye koyacağım masada :D

sako.TPZ

80+
Ben bunları yazdığımda birisi abartma demişti. Tv sesiyle aynı felan demişti. Hatta 20-30klık ses sistemini önermişti :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunları boşuna yazmışsın. Az sonra birisi yine bilgisayara nasıl bağlarım, optik ses çıkışım yok çalışır mı diye aynı soruları tekrar soracak :D

Duvara asarsın aparatları geliyor.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan

sako.TPZ

80+
kargoda kırılır mı ki ben kolay gelsin de çalıştım bar kısmı ikiye bölünmüştü :oops:
Servis çağır ücretsiz kurulum gerçekleştiriyorlar hasarlı cıkarsa senlik bir şey yok zaten ben kendim açtım video kaydı alarak servisi beklemek istemedim büyük ihtimal garanti dışı kaldı ama önemli değil benim için paketlemesi baya sağlam bir şey olacağını sanmıyorum.

KingDeViL

80+ Bronze
Bilgisayarda kullanacaksan monitör altında güzel oluyor. Kutudan duvara sabitleme aparatı felan çıkıyor.

Arkasın led yapıştırıp, asus yazılımı ile ambilight ayarladım. Ekrandaki görsele göre yanıyor mis gibi film izleyip, oyun oynuyorum.

1725988811870.png

Son düzenleme:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Basslar yüksek mi hocam öyle bir şey arıyorum da dipten ufak gelmesin doygun gelsin istiyorum
Yüksek hocam, 5.1 Logitech ses sistemimin basslarından daha güzel vuruyor

Bilgisayarda kullanacaksan monitör altında güzel oluyor. Kutudan duvara sabitleme aparatı felan çıkıyor.

Alıntıyı görüntüle
Hocam şu sağ üstteki sticker benimkinde yoktu acaba benim ürün açılmış olabilir mi :D

Tv'de logitech z313 kullanıyorum z313 den geçilirmi ? (3.5mm jack ile kullanıyorum optik değil )
Geçilir bence, 300W bu cihaz ses kalitesi vs. her şeyi on numara. Ama şeye dikkat et televizyonda optik giriş olması lazım yoksa bağlayamazsın.

PCde kullanabilir miyim herhangi bir aparat almadan ve kayıp oluşturmadan ses konusunda?
PC de optik girişin yoksa kullanamazsın, bluetooth varsa kullanabilirsin ama optik kadar iyi vermez sesi. (İyi vermez dediğim belki farketmezsin bile ama optik en kalitelisi olduğu gibi veriyor sesi)

Son düzenleme:

KingDeViL

80+ Bronze
Yüksek hocam, 5.1 Logitech ses sistemimin basslarından daha güzel vuruyor

Hocam şu sağ üstteki sticker benimkinde yoktu acaba benim ürün açılmış olabilir mi :D

Geçilir bence, 300W bu cihaz ses kalitesi vs. her şeyi on numara. Ama şeye dikkat et televizyonda optik giriş olması lazım yoksa bağlayamazsın.

PC de optik girişin yoksa kullanamazsın, bluetooth varsa kullanabilirsin ama optik kadar iyi vermez sesi. (İyi vermez dediğim belki farketmezsin bile ama optik en kalitelisi olduğu gibi veriyor sesi)
2023 model benimki. Belki senin yeni veya eski modeldir.

Samsung HW-C450/TK Soundbar (2023)​

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
2023 model benimki. Belki senin yeni veya eski modeldir.

Samsung HW-C450/TK Soundbar (2023)​

Amazondan aldım bende indirimden herkesin aldığı gibi, bilmiyorum sticker yoktu olmaması işime de geldi onu çıkarırdım çıkarmaya uğraşmama gerek kalmadı. İşin garibi yapışkan izi vs. de yok belki hiç koymadılar sticker.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
can
Bugün geldi ürün subwooferi 220w zaten o kadar güçlü ki bazıları ayar yapmayı bilmiyor kumandası biraz karışık gece modunu kapatıp subwooferi +6 bassı +6 yapıp bass boostu bi açtım 30/100 ses seviyesinde alt ve üst kattakiler sallantıyı hissetmiştir o derece bass vuruyor ben çok beğendim.
yanlış bir bilgiyi düzelteyim cihazın subbası 160w soundbarı 140w toplam 300w rms değerine sahip

Aykut D.

80+ Gold
Obaa nası ya eminmisiniz hocam 3.5mm jack nerdeyse her ses sisteminde bulunur.

mortemeyn

80+ Bronze
Kargosu gelen varsa açılmamış kutu boyutu ne kadar acaba? Yurtdışına taşınma durumum var da taşımaya değer mi? Buradan alsam.

The GodFather

80+ Silver
Ben bunu sipariş verdim ama bunu bilgisayarda kullanacak mıyım anakartım da blutut yok

sako.TPZ

80+
Top Bottom