Beni arayan da yok soran da yok arayır bir sorsam mı acabaDün aradılar kod verildi mi dediler yok dedim talep açtı tekrar bugün aradım diyor ki 10 gün içinde bilgisi paylaşılmış. İyice uzattılar süreci deliricem en sonunda. 13 de 10 gün oluyordu şimdi 20 sine kadar kod verilecek diyorlar.
Alıntıyı görüntüle
vallahi dalga geçiorlar ya uzattıkça uzattılar cidden bir kodun verilmesinin 20 günü bulması saçmalık süreci bilmiyorum nasıl dağıtılıyor ama yinede 20 günü bulmaması gerekDün aradılar kod verildi mi dediler yok dedim talep açtı tekrar bugün aradım diyor ki 10 gün içinde bilgisi paylaşılmış. İyice uzattılar süreci deliricem en sonunda. 13 de 10 gün oluyordu şimdi 20 sine kadar kod verilecek diyorlar.
Alıntıyı görüntüle
İlk defa böyle bir şey görüyorum THH şikayet etsem daha hızlı sonuçlanırdı.vallahi dalga geçiorlar ya uzattıkça uzattılar cidden bir kodun verilmesinin 20 günü bulması saçmalık süreci bilmiyorum nasıl dağıtılıyor ama yinede 20 günü bulmaması gerek
bugün bende aramıştım banada tekrar şikayetinizi iletiyorum dedi 10 gün daha diyorlar vallaha THH başvursan daha hızlı gelişirdi olaylarİlk defa böyle bir şey görüyorum THH şikayet etsem daha hızlı sonuçlanırdı.
gerçekten şuan zaten düşüyor iyice birdaha mediamarkttan bir şey almıyacam soğuttular iyice vallaBen başvurmuştum tüketici haklarına aradılar dün. Elinde beyaz renkleri yokmuş siyahtan kod vericeklermiş güya. Bi arayın sorun tekrar mh lerini dedi. Aradım dedilerki banada 4 gün içinde kod gelicek hayırlısı bakalım. Cidden saçma ama iki ayı geçicek şyiki beklemeden almışım cidden indirim ayağına zaten aynı fiyata gelicek yakında
fırsatçılıkla alakası yok. indirimli yazdılar fiyatı. bir değil iki değil fiyat değişti 2 gün içinde birden fazla kez o fiyattan sattılar. 200*300 eklediler yine sattılar. sonra iptal edildi. sonra kulaklık çıkışı ertelendi. bide media markt belli ondan dolayı bekliyoruz. onu geçte en son dün mesaj gelmiş çok aktif olsak neyse diyeceğim yani sen neden hortlatıyon şimdi? ki ben bu ürünün yanında tam fiyattan aldım onuda kullanıyorum azaten bunuda hediye edicem tanıdığımaAllah kimseyi bu konuda ki fırsatçılar kadar açgözlü yapmasın aylardır uğraştıkları şeye bak satıcının birisi yanlış fiyattan koyuyor bunlar da aylardır hayatsız gibi ucuza ürün almak için sabah akşam uğraşıyor gidin farklı konu açıp orada toplanın kirletmeyin forumu.
Kimse durup dururken kupon verilsin diye beklentiye girmedi. Hepimiz arandık ve bunlar vaadedildi bize. Bize vaadedilmeyen bir şeyi almaya çalışmıyoruz. Konuda ara sıra herkes durum güncellemesi yapıyor. Bunun neyi sana bu kadar battı?Allah kimseyi bu konuda ki fırsatçılar kadar açgözlü yapmasın aylardır uğraştıkları şeye bak satıcının birisi yanlış fiyattan koyuyor bunlar da aylardır hayatsız gibi ucuza ürün almak için sabah akşam uğraşıyor gidin farklı konu açıp orada toplanın kirletmeyin forumu.
Komedisin sen. Fırsatçı mı?Allah kimseyi bu konuda ki fırsatçılar kadar açgözlü yapmasın aylardır uğraştıkları şeye bak satıcının birisi yanlış fiyattan koyuyor bunlar da aylardır hayatsız gibi ucuza ürün almak için sabah akşam uğraşıyor gidin farklı konu açıp orada toplanın kirletmeyin forumu.
Sen kirletiyorsun. Bu fırsatçılık değil, MediaMarkt'ın yaptığı yanlış asıl. Bakma konuya o zaman...Allah kimseyi bu konuda ki fırsatçılar kadar açgözlü yapmasın aylardır uğraştıkları şeye bak satıcının birisi yanlış fiyattan koyuyor bunlar da aylardır hayatsız gibi ucuza ürün almak için sabah akşam uğraşıyor gidin farklı konu açıp orada toplanın kirletmeyin forumu.
Allah kimseyi bu konuda ki fırsatçılar kadar açgözlü yapmasın aylardır uğraştıkları şeye bak satıcının birisi yanlış fiyattan koyuyor bunlar da aylardır hayatsız gibi ucuza ürün almak için sabah akşam uğraşıyor gidin farklı konu açıp orada toplanın kirletmeyin forumu.