- Konu Sahibi Konu Sahibi
HmKapali kasada sağlamdır diye düşünüyorum Bursa'da yaşıyorum burda çoğu ticari arac ford'dur diyebilirim
HmKapali kasada sağlamdır diye düşünüyorum Bursa'da yaşıyorum burda çoğu ticari arac ford'dur diyebilirim
Ama o 2 senede özellik eklenmiş olabilir ona bakmak lazim
Konfor ve sağlamlık açısından bir değişiklik var mı ona bakmak lazımAma o 2 senede özellik eklenmiş olabilir ona bakmak lazim
şanzıman iyi otomatik alın. herşeyi tamamen servisin eline bırakmayın, 10 binde bir götürün 15 binde değil. binek araç değil bunlar ticari araç. 70 binde triger kayışının değişmesini, yağ süzgecinin kontrol edilmesini istediğinizi söyleyin problem olmaz.Hocam bizim yapacağımız tek şey
15 30 45 60... Bakımlarını vakti geldiğinde hepsini bayide yaptırırız onlar kayış filan değiştirirmi ya da yağ süzgecini yoksa biz kendimiz el atmayız bayi bakımlarda ne yaparsa o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam biz yük ayvaz diye otomatik şanzımanı gözden çıkarmıştık 150 lik manuel düşünüyorduk ama eğer iyide şanzımanı yüke gelirse yarı yolda bırakmazsa 130 lük otomatik alırız
Hocam 2 yılda bir şey değiştirmedilerse mantıklı gibi ozaman manuel ama bizimki kapalı kasa panelvan 150 lik manuel
Şanzımanı iyi olursa 130 luk otomatik alırız
Hocam ama yüke gelmez diyor şanzımanlarışanzıman iyi otomatik alın. herşeyi tamamen servisin eline bırakmayın, 10 binde bir götürün 15 binde değil. binek araç değil bunlar ticari araç. 70 binde triger kayışının değişmesini, yağ süzgecinin kontrol edilmesini istediğinizi söyleyin problem olmaz.
ne yük atıyorsunuz hocamHocam ama yüke gelmez diyor şanzımanları
Şimdi 130 lük otomatik alıp sıkıntı yaşamayalım ileriye dönük
Tesisatçıyız biz kazan petek güneş enerjisi dolaplı lavabolar klozetler +sürekli taşıdığımız ufak malzemeler+takım taklavat bunlar az bir kg olarak gözükebilir ama toplu attığımızda baya ağır oluyor Mesela petekler bile 1 ya da 1.5 ton gelebiliyorne yük atıyorsunuz hocam
bi sıkıntı olucağını sanmam tork konvertörlü en sağlam şanzıman tipidir. DSG ile bunları taşıyorsanız tork konvertörlü ile hayli hayli taşırsınız.Tesisatçıyız biz kazan petek güneş enerjisi dolaplı lavabolar klozetler +sürekli taşıdığımız ufak malzemeler+takım taklavat bunlar az bir kg olarak gözükebilir ama toplu attığımızda baya ağır oluyor Mesela petekler bile 1 ya da 1.5 ton gelebiliyor
Yok hocam daha dsg ye korkumuzdan yük göstermedikbi sıkıntı olucağını sanmam tork konvertörlü en sağlam şanzıman tipidir. DSG ile bunları taşıyorsanız tork konvertörlü ile hayli hayli taşırsınız.
tork konvertörlüde böyle dertler olmaz hocam daha sağlam bi şanzıman araştırabilirsin istersenYok hocam daha dsg ye korkumuzdan yük göstermedik
O zaman hocam transporter'ı 1.500'e satıp 1.300 Ford custom alıp geçelim mitork konvertörlüde böyle dertler olmaz hocam daha sağlam bi şanzıman araştırabilirsin istersen
hocam ben kimsenin kararında etkili olmak istemem ben sana verebileceğim bilgileri verdim. motorunu anlattım şanzımanını anlattım ticaride bence forddan daha iyisi olmadığını anlattım. karar sizin.O zaman hocam transporter'ı 1.500'e satıp 1.300 Ford custom alıp geçelim mi
Herkes Volkswagen kalitesi demiş ama arabada teknoloji yok ki teknoloji olmadıktan sonra arabayı ne yapayım ben
Ve transit customhakkında herkes farklı bir şey söylüyor birisi diyor yağ yakıyor birisi diyor kaporta sı iyi değil yağ yakmıyor birisi diyor yakıt tüketimi çok iyi kafayı sıyıracağım az kaldı
Biz öyle her seferinde araba değiştiremeyiz araba satma ile araba almaya aynı güne denk getirmem lazım tesisatçı olduğumuz için bir gün bile bizim için önemli oluyor ve zaten kustum alsak satacağımız zannetmem
Yani kötü olsa dahi yağ yaksa dahi satamayız
İyi hadi şanzıman neyse sağlam diyorsunuz motoru da bakımlarını aksatmadan yaparız yapmazsak biz motora değil motor bize binecek doğru mu anladımhocam ben kimsenin kararında etkili olmak istemem ben sana verebileceğim bilgileri verdim. motorunu anlattım şanzımanını anlattım ticaride bence forddan daha iyisi olmadığını anlattım. karar sizin.