Belli etsinde babamda mesela powertec bir tane makine var 0,9 ile başlayıp 1,2 - 1,4 - 1,7 - 2,0 diye ilerliyor bu şekilde ayarlanabilir ama 0,9 gibi idare edecek düzeyde alan kaliteli bi makine almayı düşünüyorum ilk tercih philips ama böyle kısadan hafif uzuna doğru kısa sakal yapacak makine bulamadımkanka makine işinde sıfır alan makine yok illaki belli ediyor
kanka philips yada braun alıcaksın aprilla nın var bir iki tane onlar da iyi ama ne derece memnun eder bilemedimBelli etsinde babamda mesela powertec bir tane makine var 0,9 ile başlayıp 1,2 - 1,4 - 1,7 - 2,0 diye ilerliyor bu şekilde ayarlanabilir ama 0,9 gibi idare edecek düzeyde alan kaliteli bi makine almayı düşünüyorum ilk tercih philips ama böyle kısadan hafif uzuna doğru kısa sakal yapacak makine bulamadım
şu attığın philipsin direkt bıçaklarında ayarlanma işi yok sanırım taraklarla daha uzun sakalları şekillendiriyorkanka makine işinde sıfır alan makine yok illaki belli ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Philips Traş Makinası Islak Kuru 6+1 Başlık -saç-sakal- Vucüt - Kablosuz Kullanım- Delux 2022 Seri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Traş Makinası Islak Kuru 6+1 Başlık -saç-sakal- Vucüt - Kablosuz Kullanım- Delux 2022 Seri fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips Traş Makinası Islak Kuru 6+1 Başlık -saç-sakal- Vucüt - Kablosuz Kullanım- Delux 2022 Seri özelliklerini incele, 985,00 TL'den...www.akakce.com
Braun Series 3 300 BT 3in1 Tıraş Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Braun Series 3 300 BT 3in1 Tıraş Makinesi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Braun Series 3 300 BT 3in1 Tıraş Makinesi özelliklerini incele, 1.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ilk attığınız iyiymiş hocam bir bakıcam incelemesine teşekkür ederim aradığım şeyler var gibi. Marka da gayet güven hissettiriyorkanka philips yada braun alıcaksın aprilla nın var bir iki tane onlar da iyi ama ne derece memnun eder bilemedim
kanka ben yetkili servis değilim berberim arkadaşlarımın kullanımına göre bunlar mantıklışu attığın philipsin direkt bıçaklarında ayarlanma işi yok sanırım taraklarla daha uzun sakalları şekillendiriyor
Braunun 1,5k ya attığınızda direkt bıçaklarında ayarlama var aradığım özellik. Teşekkür ederimkanka ben yetkili servis değilim berberim arkadaşlarımın kullanımına göre bunlar mantıklı
Hocam fiyatı aşırı fazla benim için.
Sıfır alan başlığı var bunun, amazondan almıştım zamanında , sıfır alan başlıkla tıraş olup üzerine jilet sürünce jilet ekstra kesmiyor yani sıfır alıyor şarjı da çok iyi dayanıyor
Şu nasıl; linkkesinlikle philips al