Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
hasan
Yıllardır bu işin içerisindeyim hb birkaç kişi gönderir gerisinin alayına iptali cakar 300tl kupon verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir
Hepsi burada adetli alanlarınkilerin haricinde kalanları gönderiyor.
Evet kardeşim haklısın. Ben bu tür kampanyalar ile 5 adet ürün bile aldığım oldu gönderdi. Sana zaten ürün limiti veren hepsi burada bu üründen atıyorum max 2 adet alabilirsin diyen. Bunun sınırı aşılmadığı müddetçe kurallar dahilinde sana verilen limit kadar alabilirsin ve gönderilir. Burada boş beleş konuşup bilip bilmeden adetli alanların içine kurt düşürme

ozkets

80+
Evet kardeşim haklısın. Ben bu tür kampanyalar ile 5 adet ürün bile aldığım oldu gönderdi. Sana zaten ürün limiti veren hepsi burada bu üründen atıyorum max 2 adet alabilirsin diyen. Bunun sınırı aşılmadığı müddetçe kurallar dahilinde sana verilen limit kadar alabilirsin ve gönderilir. Burada boş beleş konuşup bilip bilmeden adetli alanların içine kurt düşürme
Adama boş konuşuyorsun demişsin hbyi tecrübe etmişki böyle konuşuyordur belki?
Ben adetli değil bak bir adet ürün aldım adamlar birden fazla alım diye iptal etti?

Birileri

80+
1727943761604.png

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,538
İsim
yusuf ecer
187tlye monitör almış biri olarak 100siparişten 3-5tanesi hızlı giderse veya kargocunun haberi olmayıp teslim edilirse ancak o şekilde ürünler teslim edilip genelde de %95i iptal oluyor. Umut tacirliğine gerek yok, fiyat çok guzel ki fiyat hatası bariz belli. (ben de satın aldım) Gelirse güzel olur gelmezse de zaten bu fiyata normal değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir
Adama boş konuşuyorsun demişsin hbyi tecrübe etmişki böyle konuşuyordur belki?
Ben adetli değil bak bir adet ürün aldım adamlar birden fazla alım diye iptal etti?
Kardeşim ben hepsiburadayı 8 9 yıldan fazladır kullanırım. İstisnai durumlar dışında iptal olmadı satın aldığım ürün iptal edilmediği takdirde sana ss alıcam susup cevap bile veremeyeceksin.

The Ozan

80+
Lenovo ve Hepsiburada işbirliği ile ilk çıkan parti ürünü indirimle verir. Ürünün olumlu yorumları olması için. Ondan sonrası ürünü tanıtır musterileri mutlu eder olumlu yorumlari alır ürün en tepeye çıkar ve fiyatı normale döner. Bu bir tanitim ve olumlu yorum ürünüydü. Alanlara hayırlı uğurlu olsun. Ürünler gelicektir.

Top Bottom