BixiBlake
80+ Silver
Dahası
Gelirse bana verAldım ama napcam bilmiyom
Gelirse bana verAldım ama napcam bilmiyom
Geri gönderirsin iade alırsınÜründe herhangi bir sıkıntı çıkarsa ne olur peki var mı bilgisi olan?
SS?Siparişiniz onaylandı mesajı geldi, bugün kargoya verilecekmiş. Gelir büyük ihtimalle.
Evet kardeşim haklısın. Ben bu tür kampanyalar ile 5 adet ürün bile aldığım oldu gönderdi. Sana zaten ürün limiti veren hepsi burada bu üründen atıyorum max 2 adet alabilirsin diyen. Bunun sınırı aşılmadığı müddetçe kurallar dahilinde sana verilen limit kadar alabilirsin ve gönderilir. Burada boş beleş konuşup bilip bilmeden adetli alanların içine kurt düşürmeHepsi burada adetli alanlarınkilerin haricinde kalanları gönderiyor.
Adama boş konuşuyorsun demişsin hbyi tecrübe etmişki böyle konuşuyordur belki?Evet kardeşim haklısın. Ben bu tür kampanyalar ile 5 adet ürün bile aldığım oldu gönderdi. Sana zaten ürün limiti veren hepsi burada bu üründen atıyorum max 2 adet alabilirsin diyen. Bunun sınırı aşılmadığı müddetçe kurallar dahilinde sana verilen limit kadar alabilirsin ve gönderilir. Burada boş beleş konuşup bilip bilmeden adetli alanların içine kurt düşürme
187tlye monitör almış biri olarak 100siparişten 3-5tanesi hızlı giderse veya kargocunun haberi olmayıp teslim edilirse ancak o şekilde ürünler teslim edilip genelde de %95i iptal oluyor. Umut tacirliğine gerek yok, fiyat çok guzel ki fiyat hatası bariz belli. (ben de satın aldım) Gelirse güzel olur gelmezse de zaten bu fiyata normal değil.Evet kardeşim haklısın. Ben bu tür kampanyalar ile 5 adet ürün bile aldığım oldu gönderdi. Sana zaten ürün limiti veren hepsi burada bu üründen atıyorum max 2 adet alabilirsin diyen. Bunun sınırı aşılmadığı müddetçe kurallar dahilinde sana verilen limit kadar alabilirsin ve gönderilir. Burada boş beleş konuşup bilip bilmeden adetli alanların içine kurt düşürme
nerde lahalen var stok
Kardeşim ben hepsiburadayı 8 9 yıldan fazladır kullanırım. İstisnai durumlar dışında iptal olmadı satın aldığım ürün iptal edilmediği takdirde sana ss alıcam susup cevap bile veremeyeceksin.Adama boş konuşuyorsun demişsin hbyi tecrübe etmişki böyle konuşuyordur belki?
Ben adetli değil bak bir adet ürün aldım adamlar birden fazla alım diye iptal etti?
Otamatik onay olabilir daha önce kargoyadan bile geri döndüğü olduSiparişiniz onaylandı mesajı geldi, bugün kargoya verilecekmiş. Gelir büyük ihtimalle.
Öncelikle paylaşım icin teşekkürler, gelirse hemen G24F-2 satar bunu kullanirim