Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,065
İsim
yusuf ecer
Fiyat algımız çok bozuk hangi fiyat imkansız hangi fiyat ihtimal dahilinde bu seviye dalgalı kurda pek hesap edemiyoruz.
Eu fiyatı 230€, %50 civarinda bi indirim. Gayet net ihtimal dahilinde olup olmadigi. Umarım gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir
Tecrübe ettim söylüyorum.

Bu işin kokusu çıkıncaya kadar ilk kargolar çıkar fark edildiğinde toplu alanların 3.4.5 direk iptal olur bir iki tane alanlarınkini yoldan çekmeye çalışırlar.

5 adet ürün ve fiyatını paylaşın boş beleş kimmiş görelim bakalım siparişleriniz ihtimal dahilindeki fiyatlar mı yoksa imkansız fiyatlar mı
Aynı ip den birden fazla hesap ile girilip yada aynı adrese birden fazla hesap ile birden fazla ürün alınıp suistimal edilmediği müddetçe ne iptal ederler nede kargonu yoldan çekerler. Kardeşim bu adam bana hesap başı max 3 adet alabiliyorsun diye kuralı kendi politikalarına dayanarak verdimi verdi. Ve bende bu bana sunulan indirimli ürünü Hepsiburada kuralları dahilinde suistimal etmeden sürekli sorunsuz alışveriş yaptığım hesabımdan aldın mı aldım. Alanın rızası var satanın rızası var. Ortada herhangi bir yanlış iptale neden olacak bir durum söz konusu değil velevki isteselerdi 3 adet yerine bu ürünün max alım sınırını 1 adete çekebilirlerdi. Bu bağlamda hiç bir neden yok iptal edilmeyecek. Suistimal etmeyen dürüst kullanıcılarda.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Emre
Hiç siparişi onaylanan var mı ?

ozkets

80+
Aynı ip den birden fazla hesap ile girilip yada aynı adrese birden fazla hesap ile birden fazla ürün alınıp suistimal edilmediği müddetçe ne iptal ederler nede kargonu yoldan çekerler. Kardeşim bu adam bana hesap başı max 3 adet alabiliyorsun diye kuralı kendi politikalarına dayanarak verdimi verdi. Ve bende bu bana sunulan indirimli ürünü Hepsiburada kuralları dahilinde suistimal etmeden sürekli sorunsuz alışveriş yaptığım hesabımdan aldın mı aldım. Alanın rızası var satanın rızası var. Ortada herhangi bir yanlış iptale neden olacak bir durum söz konusu değil velevki isteselerdi 3 adet yerine bu ürünün max alım sınırını 1 adete çekebilirlerdi. Bu bağlamda hiç bir neden yok iptal edilmeyecek. Suistimal etmeyen dürüst kullanıcılarda.
İşte evet olması gereken tıpkı söylediklerin gibi ancak söz konusu hepsiburada olduğunda tüm bunların tersi gerçekleşebiliyor.
Al bir adet aldığım ürünün iptal edilmesi sana göre ALAN RAZI SATAN RAZI :D

Ekler

• basdasdasd.jpg
    basdasdasd.jpg
    87.1 KB · Hit: 138

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Arkadaşlar müşteri temsilcisi yeni çıktığı için fiyatın böyle olduğunu söyledi ^^ Herhangi bir problem yok. %99 sRGB IPS 2K 180 Hz 1.07 milyar renk oranı daha ne olsun :D Herkese hayırlı olsun
Hepsiburada müşteri temsilcisi ektedir

Ekler

• Screenshot_20241003_114239_YouTube.jpg
    Screenshot_20241003_114239_YouTube.jpg
    345.2 KB · Hit: 63
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
hasan seven
Instagram
hsnsvnn
Steam
hasan.seven03
Twitter
hsnsvnn
Facebook
hasanseven03
La derken? o nasıl bir tabir?
güzel bir tabir biz genelde yakın arkadaşlarla dostlarla bu şekilde konuşuuruz artniyetli bir sesleniş değil bu kadar bozulcanızı tahmin etmemiştim beyfendi kusurumuza bakmayın

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Ara ara stok mu açıyorlar bende şuanda stok var görünüyor da

Aa yok eklemek istediğiniz ürün geçici olarak temin edilememektedir diyor eklemeye çalışınca

Birileri

80+
Boşa yazıyorsun hocam, isterse ürünü iptal edip ödemeni de aylarca bekletirler. Tüketici hakem heyetiyle uğraşıp paranı kovalar durursun. Her şey satıcının elinde.

GirayHan

80+ Platinum

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
baba merhaba
Birden fazla adet alanlar satış sözleşmesi de ip adresiniz yazıyor iptal yiyebilirler 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,362
Üyeler
163,300
Son üye
Radiusss00
Top Bottom