Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mustafa Beklen
Ara ara stok mu açıyorlar bende şuanda stok var görünüyor da

Aa yok eklemek istediğiniz ürün geçici olarak temin edilememektedir diyor eklemeye çalışınca
Sepete ekleyebiliyor musunuz?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Y K

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

GirayHan

80+ Platinum
klasik çekememezlik muhabbeti başlamış bazı arkadaşları tenzih ediyorum da ürünü alamayanlar alanlara müthiş bir baskı uyguluyor her fırsatta. o kaçırdı ya iptal edilmeli. o alamadı ya başkası da almamalı. sinirden tırnaklarını yiyor bu tipler engeli basın geçin gelirse nasip gelmezse de kısmet deyin. gereksiz kalp kırmayın altı üstü basit bir monitör kaşıkçı elması değil. üzmeyin kendinizi :D

tragedy

80+
1000091436.jpg
Ürünü kaldırmışlar gözüküyor bende, aldım bu arada teşekkürler paylaşım için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir
İşte evet olması gereken tıpkı söylediklerin gibi ancak söz konusu hepsiburada olduğunda tüm bunların tersi gerçekleşebiliyor.
Al bir adet aldığım ürünün iptal edilmesi sana göre ALAN RAZI SATAN RAZI :D
İptal ederlersede kendileri bilir paramı alırım. Kampanyalar bitmez der geçer hepsiburada'dan alış veriş yaparken 1 değil 10 kez düşünürüm. Sende haklısın sütten dili yanan yogurdu bile üfleyerek yer. Benim başıma böyle bir şey gelmediği için yaptım bu yorumu o zaman umarım iptal etmezler ben ihtiyacım olduğu için aldım zaten

fruko.gzz

80+ Silver
klasik çekememezlik muhabbeti başlamış bazı arkadaşları tenzih ediyorum da ürünü alamayanlar alanlara müthiş bir baskı uyguluyor her fırsatta. o kaçırdı ya iptal edilmeli. o alamadı ya başkası da almamalı. sinirden tırnaklarını yiyor bu tipler engeli basın geçin gelirse nasip gelmezse de kısmet deyin. gereksiz kalp kırmayın altı üstü basit bir monitör kaşıkçı elması değil. üzmeyin kendinizi :D
Aynen öyle kalp kırmaya gerek yok.

ozkets

80+
İptal ederlersede kendileri bilir paramı alırım. Kampanyalar bitmez der geçer hepsiburada'dan alış veriş yaparken 1 değil 10 kez düşünürüm. Sende haklısın sütten dili yanan yogurdu bile üfleyerek yer. Benim başıma böyle bir şey gelmediği için yaptım bu yorumu o zaman umarım iptal etmezler ben ihtiyacım olduğu için aldım zaten
Bak gördün mü 20 yıllık tecrübede varmış bir şeyler demekki..

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Aynı ip den birden fazla hesap ile girilip yada aynı adrese birden fazla hesap ile birden fazla ürün alınıp suistimal edilmediği müddetçe ne iptal ederler nede kargonu yoldan çekerler. Kardeşim bu adam bana hesap başı max 3 adet alabiliyorsun diye kuralı kendi politikalarına dayanarak verdimi verdi. Ve bende bu bana sunulan indirimli ürünü Hepsiburada kuralları dahilinde suistimal etmeden sürekli sorunsuz alışveriş yaptığım hesabımdan aldın mı aldım. Alanın rızası var satanın rızası var. Ortada herhangi bir yanlış iptale neden olacak bir durum söz konusu değil velevki isteselerdi 3 adet yerine bu ürünün max alım sınırını 1 adete çekebilirlerdi. Bu bağlamda hiç bir neden yok iptal edilmeyecek. Suistimal etmeyen dürüst kullanıcılarda.
Trendyoldan laptop aldım olmaz fiyata direk iptal ettiler. 3 tane

Hepsi burada ise yine aynı şekilde ister iptal eder ister gönderir her iki durumda da alıcı ya çek alır yada thh ye gider, sadece hepsi burada nın politikası ve kararına bağlı tek adetlileri gönderip çok adetlileri direk iptal edebilir, bu operasyonel sürecin içinde değiliz keyfi durum

O kadar kesin gelecek diye konuşuyorsunuz ki 9 yıl değil tecrübeniz ilk alışverişiniz hissini uyandırıyor.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Emre

Hepsi burada ise yine aynı şekilde ister iptal eder ister gönderir her iki durumda da alıcı ya çek alır yada thh ye gider, sadece hepsi burada nın politikası ve kararına bağlı tek adetlileri gönderip çok adetlileri direk iptal edebilir, bu operasyonel sürecin içinde değiliz keyfi durum

O kadar kesin gelecek diye konuşuyorsunuz ki 9 yıl değil tecrübeniz ilk alışverişiniz hissini uyandırıyor.
Hocam 3 adete kadar sınır koyuyorsa neden 3 adeti iptal edip tek adetlileri gönderiyor. Ha bunu ben 2 tane aldığım için söylemiyorum. Yani sonuçta yürürlülükte 2 adet alanla tek adet alan farklı statüde değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir

Kardeş bıktırdın be boş beleş çok demagoji yapıyorsun, benimkini iptal etsin sen alda kurtulalım. Yorum yapmak için yorum yapıyorsun bu çekememezliğin sonu hiç iyi değil biraz daha zorlarsan engeli yiyeceksin tarafımca.

Top Bottom