Neler Yeni

S23 ULTRA-S24 ULTRA ARADAKİ FARKA DEĞER Mİ?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Fırat divitci
Ustam sizi bu konuda özelden rahatsız etmiştim zaten son bir soru daha sorayım burdan hem arkadaşın konusu yükselir server kayıt samsunglar güncelleme yapabiliyormuyuz sıfırlanma falan olmuyor değilmi s24 için 7yıl güncelleme bulunduğu için önemli bir durum bence
Hiç bir sorun yaşanmıyoz ben de server s23u kullanıyorum.

omer_34

80+ Silver
Bana da ilk başlarda çok büyük gelmişti ama atık standardım oldu :D
Hocam server kayıtlı bi cihazın ilerde kapanması gibi bi ihtimal var mı? Veya varsa ne kadar büyük bi ihtimal bu? Elimden geldiğince araştırdım ama imei atmak gibi değil de farklı bi durum olduğu için şüpheyle bakıyorum. Birde bir yerde kapalı kutu server kayıtlı cihaz alan birini duymuştum böyle bir şey mümkün mü? S23u için soruyorum

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Bana ne zaman alıyoruz :kekw: :kekw:
Server kayıt açılınca :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam server kayıtlı bi cihazın ilerde kapanması gibi bi ihtimal var mı? Veya varsa ne kadar büyük bi ihtimal bu? Elimden geldiğince araştırdım ama imei atmak gibi değil de farklı bi durum olduğu için şüpheyle bakıyorum. Birde bir yerde kapalı kutu server kayıtlı cihaz alan birini duymuştum böyle bir şey mümkün mü? S23u için soruyorum
Kapalı kutu hazır server kayıtlı olamaz, cihazın açılıp işlem görmesi gerekir. Kapanma sorusuna gelirsek kapanma ihtimali yok diye biliyorum

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Server kayıt açılınca :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapalı kutu hazır server kayıtlı olamaz, cihazın açılıp işlem görmesi gerekir. Kapanma sorusuna gelirsek kapanma ihtimali yok diye biliyorum
Ben alayım sonra kayıt yapsak :kekw:

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
Sim yuvasının birine 35 ile başlayan diğer sim yuvasının da 86 ile başlayan bir imei yazdırılması gerek diye okumuştum ama emin değilim. Eğer bu imei numaraları sizin elinizde ki eski bir cihaza aitse imeilerin düşme ihtimali bile olmaz. Hadi diyelim böyle bir imkan yok, imeileri de kaydı yapacak kişiden alacaksanız eğer kayıt düşerse kaydı ücretsiz yenilemesi için bir taahhüt isteyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Çakmak
S24 Ultrayı(Samsung Türkiye garantili) alalı 1 Hafta oldu ve memnunum. Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,955
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom