Neler Yeni

🔥İndirim Bim'de Minecraft Figürleri 59TL!

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
7 tane bim gezdim arabayla 20km yapmışımdır yani 40tl yakıttan girdi bize ama 2tane creeper, 1 tane enderman, 1 tane de ender dragon bulabildim. Ama 2.sınıf öğrencisi oğlum okuldan gelince yüzündeki mutluluk paha biçilmezdi :)

Shourd

80+ Gold
Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
Bi tane buldum oda en derman aldım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali Kaya

The Semih

80+ Gold
Hocam eşya ayırma mevzusu doğru mu? Arkadaş istemiş olsa mesela ona ayırır mıydınız?
Eşya ayırma durumu ürün gelmeden olmuyor gelir musteri der bunu alicam fakat yanımda para yok hemen gidip geleyim bunu bana ayırın alırlar tezgah altına koyarlar ama bunun gibi küçük ürünleri değil daha çok tv gibi diğer türlü zaten yasak ki önceden bize söylenmiyor bile neyin gelip gelmeyeceği bu hafta bimde derlerse eğer anca oyle haberimiz oluyor Mudur vb görürse yani kızar eder niye bunu ayırdınız diye ki söyleyemezsin yemez :D
Market sektöründe çalıştım bende, arkadaşın dediği sadece kendi şubesi için geçerli, her mağazada öyle disiplin yok. Mesela biz aktüeli 1 hafta önden görüyorduk zaten telefon uygulamasından bile gözüküyor. Bazı müdürler işini kötüye kullanıyor hatta 10 kişiden 9 u kurnaz öyle diyim. Müşteriye satmadan kendine ayıran birsürü müdür, personel gördüm. Hatta hiç unutmam bir ara Türk Şeker fiyatı çok uygun olduğu için mağazaya müşteri doluşuyordu, Bizim mağaza müdürünun eşi fırıncı olduğu için 14 tane Türk şekeri stok bitti diye yalan söyleyip depoda hepsini kendisi satın aldı.

Arkadaş disiplinli mağazada çalışıyorsa ondan tam hakim değil sektöre, bölgeside iyi olabilir bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
2 BİM gezdim hiç yok geçen sene geldiğinde steve almıştım creeper çekemedik :(.

Umarım aksarayda kalmıştır

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,698
İsim
Muhammet Çağrı
Şoka bakan var mı oba göre gitcem 2 şok var yakınımda.

Yurikov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Game Yuri
Valla konuya teşekkür etmek için üyelik açtım. Hem konuyu açan arkadaşa hem de Şok market bilgisini veren arkadaşa çokça teşekkürler. Bu fiyata bu figürleri bulmak imkansızdı.

Dün 2 Bim dolaştım: 2 Creeper, 1 Steve, 1 Ender Dragon buldum. Bi Enderman kaldı zannediyordum bulamadığım. Sabah başka bimlere bakarım demiştim. @XPegasusL arkadaş sağolsun ilk sabahtan Şoka baktım 3 tane Enderman 2 tane de domuz buldum.
Evet Şoka da gelmiş arkadaşlar ama yakınımda 2 tane şok var sadeece bir tanesinde vardı. Ve evet 50 tl şokta.

Ekler

• IMG_20241005_133759.jpg
    IMG_20241005_133759.jpg
    1 MB · Hit: 80
Son düzenleme:
Top Bottom