inşallah kamıştır gidicem şimdiİnternette 150 liraya falan satılıyor. Bime gelmiş bugün. Hala varsa gidip alabilirsiniz. Ben Steve, Creeper, Enderman ve Ejderha buldum. Ejderha olduğu için almadım. Enderman'ı da çok sevmediğim için almadım. Steve ve Creeper aldım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fakir diye köylüyü satmıyor namussuzlar.İnternette 150 liraya falan satılıyor. Bime gelmiş bugün. Hala varsa gidip alabilirsiniz. Ben Steve, Creeper, Enderman ve Ejderha buldum. Ejderha olduğu için almadım. Enderman'ı da çok sevmediğim için almadım. Steve ve Creeper aldım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şokta bugün 49.50 TL'ye gelmişİnternette 150 liraya falan satılıyor. Bime gelmiş bugün. Hala varsa gidip alabilirsiniz. Ben Steve, Creeper, Enderman ve Ejderha buldum. Ejderha olduğu için almadım. Enderman'ı da çok sevmediğim için almadım. Steve ve Creeper aldım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hepsinde var mı?Şokta bugün 49.50 TL'ye gelmiş
Hocam eşya ayırma mevzusu doğru mu? Arkadaş istemiş olsa mesela ona ayırır mıydınız?
Market sektöründe çalıştım bende, arkadaşın dediği sadece kendi şubesi için geçerli, her mağazada öyle disiplin yok. Mesela biz aktüeli 1 hafta önden görüyorduk zaten telefon uygulamasından bile gözüküyor. Bazı müdürler işini kötüye kullanıyor hatta 10 kişiden 9 u kurnaz öyle diyim. Müşteriye satmadan kendine ayıran birsürü müdür, personel gördüm. Hatta hiç unutmam bir ara Türk Şeker fiyatı çok uygun olduğu için mağazaya müşteri doluşuyordu, Bizim mağaza müdürünun eşi fırıncı olduğu için 14 tane Türk şekeri stok bitti diye yalan söyleyip depoda hepsini kendisi satın aldı.Eşya ayırma durumu ürün gelmeden olmuyor gelir musteri der bunu alicam fakat yanımda para yok hemen gidip geleyim bunu bana ayırın alırlar tezgah altına koyarlar ama bunun gibi küçük ürünleri değil daha çok tv gibi diğer türlü zaten yasak ki önceden bize söylenmiyor bile neyin gelip gelmeyeceği bu hafta bimde derlerse eğer anca oyle haberimiz oluyor Mudur vb görürse yani kızar eder niye bunu ayırdınız diye ki söyleyemezsin yemez![]()