Sebastian Bach
80+
Tam da böyle geniş bir bilgisayar masasına ihtiyacım vardı aldım sepette 1.424 tl, saticiyi takip ederseniz bir 50 tl daha indirim veriyolar
Böyle masalar 500 liraya falan satılıyordu ne ara bu fiyatlara geldi
Ağustos ayında 980'e almıştım.Tam da böyle geniş bir bilgisayar masasına ihtiyacım vardı aldım sepette 1.424 tl, saticiyi takip ederseniz bir 50 tl daha indirim veriyolar
Eni 60 cm bana gayet yeterli geldiBu bilgiyasar masası değil ki. Normal bir masa. Klavyeyi masaya koyunca ekrana baya yakın olacak gözün. Bu kadar yakından bakmak sakıncalı.
Konudaki 20cm daha uzunAğustos ayında 980'e almıştım.
Ufak düzeltme: Benim aldığım masa buydu, sanırım aynı model. https://www.trendyol.com/ceramical/...cm-p-99925165?boutiqueId=61&merchantId=471988
kullanıyorum kendisini monitör mesafesi gayet tatmin edici şekilde yakında falan kalmıyor tek problemi bir tık sallanması ama bu fiyata bu kadar zaten bütçe dostu masalardan biriBu bilgiyasar masası değil ki. Normal bir masa. Klavyeyi masaya koyunca ekrana baya yakın olacak gözün. Bu kadar yakından bakmak sakıncalı.
Altına kağıt koy bir şey koy o kadar büyük problem değil okullanıyorum kendisini monitör mesafesi gayet tatmin edici şekilde yakında falan kalmıyor tek problemi bir tık sallanması ama bu fiyata bu kadar zaten bütçe dostu masalardan biri
ayakla alakalı değil sallanması iskeleti hafif olduğu ve ayakları ince olduğu için hafif kalıyor masa doğal olarak sallanıyorAltına kağıt koy bir şey koy o kadar büyük problem değil o