Neler Yeni

Pc mi almalıyım ps5 mi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Selamünaleyküm size bir şey sormak istiyorum şimdi benim monster bir laptopum var memnun değilim açasım bile gelmiyor oyun oynamayı seven bir insanım pc yi satıcam bir tanesini alıcam telefonum var işlerimin bazılarını orda hallediyorum
PC bence her zaman daha iyi çok amaçlı kullanım açısından tavsiye ederim

hawzer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer
Selamünaleyküm size bir şey sormak istiyorum şimdi benim monster bir laptopum var memnun değilim açasım bile gelmiyor oyun oynamayı seven bir insanım pc yi satıcam bir tanesini alıcam telefonum var işlerimin bazılarını orda hallediyorum
S.a kanka bende tam aksina PC hastasıyım, PS5 slim 1 TB var gta5 ve fifa24 oyun CD'li 2 kollu istersen iletişime geç. 2 hafta önce online alışveriş uygulamasından aldım.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
pc almak tabii ki daha mantıklı çünkü alıyorsun 2k monitör yada 27 inch bi monitör alıyorsun birde dualsens sonra torrenten hikayeli olan oyunları indiriyorsun ve keyfine bakıyorsun yüksek ayarlarda.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam pc de en azından diğer işlerinide görürsün. ödev iş fln

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
hocam pc de en azından diğer işlerinide görürsün. ödev iş fln
Pc var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc almak tabii ki daha mantıklı çünkü alıyorsun 2k monitör yada 27 inch bi monitör alıyorsun birde dualsens sonra torrenten hikayeli olan oyunları indiriyorsun ve keyfine bakıyorsun yüksek ayarlarda.
Os5 alınır mı işlerimi halledebileveğim bir laptopum var

Pc var zaten

Os5 alınır mı işlerimi halledebileveğim bir laptopum var
Ps5

Son düzenleme:

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Ps5 nasıl olur?işlerimi halledebileceğim bir pcim var

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ps5 nasıl olur?işlerimi halledebileceğim bir pcim var

PS5'te oyun fiyatları uçmuş durumda. Normalde kutulu oyunlar pahalı, dijital oyunlar ucuz olurdu ama artık dijital oyunlar kutuluların 2 katı. Biz hem Euro bölgesindeyiz hem de Sony'nin Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapacağı bir sistemi yok. Yani PS Plus, CD alma, takas gibi durumlarda oyunlar uyguna geliyor ama bugün yarın CD fiyatlarını artırmayacaklarının garantisi yok.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Pcde ps5de olmayan oyunlar oynuyorsan PC fakat PC yi full oyun için alacaksan ben ps5 al derdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom