Neler Yeni

Pc mi almalıyım ps5 mi

maniapk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Can Açıkgöz
Bende her ikisi de var bas yapıt hikayeli oyunları bitirince Ps5 in yüzüne bakmıyorsun. Ve oyunlar cidden pahalı. Psn Deluxe aboneligim var ordan gelen oyunlara arada sırada bakıyorum ama ilgimi cekmiyor. Zaten cogu Pc'ye geliyor. Bir oyuna 3-4k verilmez. Pc sistemini kur takıl derim sahsen.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Bende her ikisi de var bas yapıt hikayeli oyunları bitirince Ps5 in yüzüne bakmıyorsun. Ve oyunlar cidden pahalı. Psn Deluxe aboneligim var ordan gelen oyunlara arada sırada bakıyorum ama ilgimi cekmiyor. Zaten cogu Pc'ye geliyor. Bir oyuna 3-4k verilmez. Pc sistemini kur takıl derim sahsen.
Oyunları 3 k 4k olmasa tercihimi ps den yana kullanabilirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kararsızım Pc artıları:eek:yunlar ucuz,iki konsolunda oyunlarını oynayabilirsi eksileri:rahat değil ve bazı oyunlar geç geliyor
Ps artıları:güzel hikayeli oyunlar eksileri:kötü giden durum ve oyun fiyatları
Xbox artıları:eek:yunlar pc den bile ucuz eksileri:ps exclusiveleri yok ve oyunları ps e gelebilir böyle bir şema oluşturdum kafamda ama karar veremiyorum

Oyunları 3 k 4k olmasa tercihimi ps den yana kullanabilirdim

Çok kararsızım Pc artıları:eek:yunlar ucuz,iki konsolunda oyunlarını oynayabilirsi eksileri:rahat değil ve bazı oyunlar geç geliyor
Ps artıları:güzel hikayeli oyunlar eksileri:kötü giden durum ve oyun fiyatları
Xbox artıları:eek:yunlar pc den bile ucuz eksileri:ps exclusiveleri yok ve oyunları ps e gelebilir böyle bir şema oluşturdum kafamda ama karar veremiyorum
Yanlış yazmış oyunlar, oyunlar, ps yazıyor

Son düzenleme:

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Yunus Kocabay
Ps5 sadece oyun için ve oyunlar çok pahalı.
Pc alırsa. Herşeyi yaparsın ve crack imkanın var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,751
Üyeler
163,375
Son üye
versatilkullanıcı
Top Bottom