Pc mi almalıyım ps5 mi

Bende her ikisi de var bas yapıt hikayeli oyunları bitirince Ps5 in yüzüne bakmıyorsun. Ve oyunlar cidden pahalı. Psn Deluxe aboneligim var ordan gelen oyunlara arada sırada bakıyorum ama ilgimi cekmiyor. Zaten cogu Pc'ye geliyor. Bir oyuna 3-4k verilmez. Pc sistemini kur takıl derim sahsen.

Bende her ikisi de var bas yapıt hikayeli oyunları bitirince Ps5 in yüzüne bakmıyorsun. Ve oyunlar cidden pahalı. Psn Deluxe aboneligim var ordan gelen oyunlara arada sırada bakıyorum ama ilgimi cekmiyor. Zaten cogu Pc'ye geliyor. Bir oyuna 3-4k verilmez. Pc sistemini kur takıl derim sahsen.
Oyunları 3 k 4k olmasa tercihimi ps den yana kullanabilirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kararsızım Pc artıları:oyunlar ucuz,iki konsolunda oyunlarını oynayabilirsi eksileri:rahat değil ve bazı oyunlar geç geliyor
Ps artıları:güzel hikayeli oyunlar eksileri:kötü giden durum ve oyun fiyatları
Xbox artıları:oyunlar pc den bile ucuz eksileri:ps exclusiveleri yok ve oyunları ps e gelebilir böyle bir şema oluşturdum kafamda ama karar veremiyorum

Oyunları 3 k 4k olmasa tercihimi ps den yana kullanabilirdim

Çok kararsızım Pc artıları:eek:yunlar ucuz,iki konsolunda oyunlarını oynayabilirsi eksileri:rahat değil ve bazı oyunlar geç geliyor
Ps artıları:güzel hikayeli oyunlar eksileri:kötü giden durum ve oyun fiyatları
Xbox artıları:eek:yunlar pc den bile ucuz eksileri:ps exclusiveleri yok ve oyunları ps e gelebilir böyle bir şema oluşturdum kafamda ama karar veremiyorum
Yanlış yazmış oyunlar, oyunlar, ps yazıyor

Son düzenleme:
Ps5 sadece oyun için ve oyunlar çok pahalı.
Pc alırsa. Herşeyi yaparsın ve crack imkanın var

Geri