Neler Yeni

Pc mi almalıyım ps5 mi

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Xboxmı djjsjdjsksmsmndksma dostum sen tamamen saçmalamıssın ağzı olan ikisinide kullanmasada yorum yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ps5 al geç xboxın bı mantığı yok kendi oyunlarını bile pse çıkarıyolar ps5 aldıktan sonra pcden daha çok keyif alıcaksın ayrıca psplus gittikce gelişiyorki psplusdaki oyun kalitesi gamepesi tokatlar sadece bu ay ww2k24 deadspace verdiler kalıcı olarak
Tamamda hocam oyunları 3000 fln olmasa direk alırdım ps oyunlarına bayılıyorum ama birde ps kötü gidiyor bence bu sıralar concord ps5 pro vs. vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
Tamamda hocam oyunları 3000 fln olmasa direk alırdım ps oyunlarına bayılıyorum ama birde ps kötü gidiyor bence bu sıralar concord ps5 pro vs. vs.
Concordla psin kötü gittiğini söylemek yanlış olur ona bakarsan astro botta yeni çıktı ve bence adamlar gelmiş geçmiş en iyi platform oyununu yaptı ayrıca ghost of yotei çıkcak seneye ve dualsense avantajı var ps5de xboxın kontrolcüsü dualshock4den bile eski teknoloji kullanıyor ayrıca şunu söyliyim yeni gow tlou part 3 uncharted 1 remake gibi oyunlar hep pse gelecek xboxa değil

Concordla psin kötü gittiğini söylemek yanlış olur ona bakarsan astro botta yeni çıktı ve bence adamlar gelmiş geçmiş en iyi platform oyununu yaptı ayrıca ghost of yotei çıkcak seneye ve dualsense avantajı var ps5de xboxın kontrolcüsü dualshock4den bile eski teknoloji kullanıyor ayrıca şunu söyliyim yeni gow tlou part 3 uncharted 1 remake gibi oyunlar hep pse gelecek xboxa değil
Bugün xboxın en büyük oyunu cod PlayStationa geldi bilmem anlatabildimmi

Akanzai

80+
Xboxmı djjsjdjsksmsmndksma dostum sen tamamen saçmalamıssın ağzı olan ikisinide kullanmasada yorum yapıyor

Dostum ps5 al geç xboxın bı mantığı yok kendi oyunlarını bile pse çıkarıyolar ps5 aldıktan sonra pcden daha çok keyif alıcaksın ayrıca psplus gittikce gelişiyorki psplusdaki oyun kalitesi gamepesi tokatlar sadece bu ay ww2k24 deadspace verdiler kalıcı olarak
Asıl sen saçmalamışsın her cihazı kullandım emin ol senden iyi biliyorum.Ps şuan bomboş bir alet remastered harici bir şey çıkaramıyor.Tüm oyunları pcye çıkıyor özel diye birşeyide kalmadı.En komik olanıda psn, gamepassi tokatlarmış hahahaha sen zerre anlamıyorsun hasss ordan sadece cod bo6 bile tüm psn içeriğini tek başına tokatlar ps fanboylarında akıl yok

Xbox al emin ol teşekkür ediceksin.Bugün mağazasındaki indirimler bile o kadar iyi ki hangisini alacağını şaşırıyorsun.Zaten sana detaylıca anlattım.Genede sor anlatıyım.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Selamünaleyküm size bir şey sormak istiyorum şimdi benim monster bir laptopum var memnun değilim açasım bile gelmiyor oyun oynamayı seven bir insanım pc yi satıcam bir tanesini alıcam telefonum var işlerimin bazılarını orda hallediyorum
konsolcu biri olarak soyluyorum pc al. ps5-de oyun yok zaten ozel oyun 2 yilda 1 cikiyo o da 1 yil sonra pc ye geliyor last of us part 2 ve 1-2 oyun daha pc ye gelirse benim icin playstation devri biticek.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Selamünaleyküm size bir şey sormak istiyorum şimdi benim monster bir laptopum var memnun değilim açasım bile gelmiyor oyun oynamayı seven bir insanım pc yi satıcam bir tanesini alıcam telefonum var işlerimin bazılarını orda hallediyorum
Bence pc hocam artık ps oyunları pc yede geliyor birde daha çok iş görür pc varsa ps5 alınır ama

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Para varsa alın hocam pc de paylaşımlı oyun alır offline mod da akarsınız ps de oyunlarda pahalı ps plus ile olabilir ama
Pc de sorun fln çıkıyor ya o yüzden herhangi bir konsol almak istiyorum

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Eskiden PS severdim bilgisayarıma yancı olarak alırdım kullanırdım ama bu devirde bu fiyatlarla her türlü kullanacağın bir cihaz alman lazım ki o da bence PC olur hem iş okul için kullanabilirsin hem de oyun için kullanabilirsin.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Tayfun Ycl
Xbox series X aldım 3 ay kullandım sattım. Ps5 de olsa muhtemelen yine aynısı olacaktı. Şimdi evde bilgisayar varken ikinci PCyi aldım oyun oynarım diye. Kontrolcülerle yapamadım. Klavye mausun gözünü seveyim.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Pc de sorun fln çıkıyor ya o yüzden herhangi bir konsol almak istiyorum
Sorun neden çıksın bakımı ps dede pc dede yapman gerek onun dışında düşünmene gerek yok herseyi

asko56

80+ Silver
Xbox daha avantajlı daha bügün 3000 tl lik black ops 6 300 tl lik gamepass aboneligine geldi millet deli gibi oynuyor 3 yıl al ver 12 bin tl 3 yıl boyunca sayamayacagın oyunalra day one eriş parasını kat kat çıkarıyor bu arada kesinlikle xbox alıyorsan series x al series s kendim kullanıyorum almam

Akanzai

80+
Xbox daha avantajlı daha bügün 3000 tl lik black ops 6 300 tl lik gamepass aboneligine geldi millet deli gibi oynuyor 3 yıl al ver 12 bin tl 3 yıl boyunca sayamayacagın oyunalra day one eriş parasını kat kat çıkarıyor bu arada kesinlikle xbox alıyorsan series x al series s kendim kullanıyorum almam
Aynen öyle.Ps alıp konsollamı bakışmak istiyorsunuz yoksa oyun mu oynamak istiyorsunuz kararını siz verin.Şuan ülkemizde alınabilecek en mantıklı konsol xboxtır.Gamepass ve mağazasının ucuz olmasıyla üzerinize kürekle oyun atıyorlar.Ps alırsın ama oyununa para yetiştiremezsin.Benim 3 yıllık gamepass var daha şimdiden rahat 20.000 TL'lik oyun oynamışımdır.Fazlasıyla kendini amorti etti.Hatta gamepass üyelerine özel oyunlar indirimli oluyor arada onlarıda alıyorum miss.Dünyada bu yöne kaymaya başladı.Senin zaten pcnde var psnin oyunları pcyede çıkıyor istersen alır oynarsın çok kafaya takıyon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,866
Üyeler
160,615
Son üye
beyazkasafanı
Top Bottom