Hem Ps5 hem PC'si olan biri olarak söylüyorum PS5'de oynarken aldığım keyifi PC'de alamıyorum zaten monster laptopunuz varmış ps5 alın üstüne plus üyeliği alırsınız 4kda tüm oyunlari açabiliyor ps5 zaten.
Tamam proya gerek yok değil mi?Hem Ps5 hem PC'si olan biri olarak söylüyorum PS5'de oynarken aldığım keyifi PC'de alamıyorum zaten monster laptopunuz varmış ps5 alın üstüne plus üyeliği alırsınız 4kda tüm oyunlari açabiliyor ps5 zaten.
Gerek yok ben ps5 slim digital olanı kullanıyorum CD kullanmadığım için gayet iyi çalışıyor sizde CD kullanmayacaksanız digital sürüm alabilirsiniz o biraz daha ucuza geliyor hem.Tamam proya gerek yok değil mi?
Ucuz olsaydı direk pro alırdım ama 50k ona verilmemiş gibi geliyorGerek yok ben ps5 slim digital olanı kullanıyorum CD kullanmadığım için gayet iyi çalışıyor sizde CD kullanmayacaksanız digital sürüm alabilirsiniz o biraz daha ucuza geliyor hem.
VerilmezmişUcuz olsaydı direk pro alırdım ama 50k ona verilmemiş gibi geliyor
Verilmez hocam zaten.Ucuz olsaydı direk pro alırdım ama 50k ona verilmemiş gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Verilmezmiş
Artık özel oyun devri kapandı.Nintendo hariç özel oyun yapan yok.Xbox multiplatform konsoldur ve bence olması gerekende budur.Herkes her oyuna erişebilmeli.Cross player desteğinin çoğalması ile konsol ve pc oyuncularıda artık ortaklaştı.Alacağın hiç bir pc, konsol kadar stabil olmaz.Ayrıca şu şu sorun çıkıcak diye bir derdinde olmaz.Konsollar çıkan oyunlar özel olarak optimize edilir.PC de sadece fps yüksek olur o kadar.PC dert yuvası cidden toplamasıda ayrı dert, parça seçimide ayrı dert, güncellemeside ayrı dert, windowsta sorun çıktımı düzeltmeside ayrı dert, oyundaki hatalarıda ayrı dert uzar gider.Oyun konsol işidir net olarak söylüyorum.Ben ikisinide kullanmış biriyim.Biliyorum ama özel oyun olayı sıkıntı olur mu? Gtx 1650 li pc var ama pc toplamak istemiyorum
Ps yerine niye xbox tercih etmeliyim sizce?Artık özel oyun devri kapandı.Nintendo hariç özel oyun yapan yok.Xbox multiplatform konsoldur ve bence olması gerekende budur.Herkes her oyuna erişebilmeli.Cross player desteğinin çoğalması ile konsol ve pc oyuncularıda artık ortaklaştı.Alacağın hiç bir pc, konsol kadar stabil olmaz.Ayrıca şu şu sorun çıkıcak diye bir derdinde olmaz.Konsollar çıkan oyunlar özel olarak optimize edilir.PC de sadece fps yüksek olur o kadar.PC dert yuvası cidden toplamasıda ayrı dert, parça seçimide ayrı dert, güncellemeside ayrı dert, windowsta sorun çıktımı düzeltmeside ayrı dert, oyundaki hatalarıda ayrı dert uzar gider.Oyun konsol işidir net olarak söylüyorum.Ben ikisinide kullanmış biriyim.
Ps oyunları çok pahalı.Psn plus ile gamepass asla yarışamaz.Xbox geriye uyumluluk oyunları çok var.Xboxun edge browserı neredeyse pc ile aynı.Xboxa optimize edilmiş oyunlar daha fazla.Microsoft storedaki oyunlar steam, epic, ps kıyasla çok daha uygun sürekli indirim var.Dolar kurundan etkilenmeyen tek mağaza.Xboxın kullanıcı arayüzü, özelleştirmesi ve stabilliği daha iyi.Xboxın gamepadi daha rahat.Xbox daha sessiz ve serin çalışıyor ve daha minimal.Xbox quick resume özelliği mükemmel bir şey anında oyuna kaldığın yerden devam ediyorsun.Xbox klavye ve mouse bağlayıp kontrol edebiliyorsun ve fps oyunlarını pc gibi oynayabiliyorsun.Gamepass ultimate varsa ilk günden eklenen oyunları satın almadan anında oynayabiliyorsun.Bunu ps plus sağlamıyor.Xboxın topluluğu çok iyi özellikle başarım kasıyorsan topluluğu oldukça yaygın ve yardımcı oluyor.Adına açılmış bir sürü site var.Xboxın oyunlardaki fps daha stabil.Yani daha aklıma gelmeyen bir çok avantajı var.Ps sadece popüler ama kesinlikle bu nesilin kazananı xbox.Ps yerine niye xbox tercih etmeliyim sizce?
Keşke ama ps bu kadar çok hata yaparken microsoft ta bir şeyler yapsaPs oyunları çok pahalı.Psn plus ile gamepass asla yarışamaz.Xbox geriye uyumluluk oyunları çok var.Xboxun edge browserı neredeyse pc ile aynı.Xboxa optimize edilmiş oyunlar daha fazla.Microsoft storedaki oyunlar steam, epic, ps kıyasla çok daha uygun sürekli indirim var.Dolar kurundan etkilenmeyen tek mağaza.Xboxın kullanıcı arayüzü, özelleştirmesi ve stabilliği daha iyi.Xboxın gamepadi daha rahat.Xbox daha sessiz ve serin çalışıyor ve daha minimal.Xbox quick resume özelliği mükemmel bir şey anında oyuna kaldığın yerden devam ediyorsun.Xbox klavye ve mouse bağlayıp kontrol edebiliyorsun ve fps oyunlarını pc gibi oynayabiliyorsun.Gamepass ultimate varsa ilk günden eklenen oyunları satın almadan anında oynayabiliyorsun.Bunu ps plus sağlamıyor.Xboxın topluluğu çok iyi özellikle başarım kasıyorsan topluluğu oldukça yaygın ve yardımcı oluyor.Adına açılmış bir sürü site var.Xboxın oyunlardaki fps daha stabil.Yani daha aklıma gelmeyen bir çok avantajı var.Ps sadece popüler ama kesinlikle bu nesilin kazananı xbox.
ama bu senenin en iyi oyunlarından hiçbirini açamıyorPs oyunları çok pahalı.Psn plus ile gamepass asla yarışamaz.Xbox geriye uyumluluk oyunları çok var.Xboxun edge browserı neredeyse pc ile aynı.Xboxa optimize edilmiş oyunlar daha fazla.Microsoft storedaki oyunlar steam, epic, ps kıyasla çok daha uygun sürekli indirim var.Dolar kurundan etkilenmeyen tek mağaza.Xboxın kullanıcı arayüzü, özelleştirmesi ve stabilliği daha iyi.Xboxın gamepadi daha rahat.Xbox daha sessiz ve serin çalışıyor ve daha minimal.Xbox quick resume özelliği mükemmel bir şey anında oyuna kaldığın yerden devam ediyorsun.Xbox klavye ve mouse bağlayıp kontrol edebiliyorsun ve fps oyunlarını pc gibi oynayabiliyorsun.Gamepass ultimate varsa ilk günden eklenen oyunları satın almadan anında oynayabiliyorsun.Bunu ps plus sağlamıyor.Xboxın topluluğu çok iyi özellikle başarım kasıyorsan topluluğu oldukça yaygın ve yardımcı oluyor.Adına açılmış bir sürü site var.Xboxın oyunlardaki fps daha stabil.Yani daha aklıma gelmeyen bir çok avantajı var.Ps sadece popüler ama kesinlikle bu nesilin kazananı xbox.
Xbox elindeki potansiyeli kullanamıyor ve farklı bir strateji izliyor.Onlar tüm yatırımı gamepass üzerine kurup bir eko sistem oluşturmaya çalışıyor ve sadece paraya bakıyor.Einde çok iyi markalar var ama yönetemiyor.Son 6 aydır biraz toparladılar sanırım akılları başlarına geliyor.Ps şuan sadece remastered üzerinden ilerliyor.Oysa sağlı sollu dalabilecek bir fırsatı var.Bunun sonucu nereye varır bilinmez.Xboxın ben herkes her yerde oyununu oynasın kafasında olduğunu düşünüyorum.Konsollarıda pc toplayamayan veya uğraşmak istemeyenler için üretmek için üretiyor gibi.Bakalım son ki xbox sunumu çok iyidi.Come back yaparlarsa bilemem.Keşke ama ps bu kadar çok hata yaparken microsoft ta bir şeyler yapsa
Sorun değil konsolu açamıyor belki ama pcde microsoftun sayıldığı için eninde sonunda gene oynayacaklar.ama bu senenin en iyi oyunlarından hiçbirini açamıyor
Xboxmı djjsjdjsksmsmndksma dostum sen tamamen saçmalamıssın ağzı olan ikisinide kullanmasada yorum yapıyorPs oyunları çok pahalı.Psn plus ile gamepass asla yarışamaz.Xbox geriye uyumluluk oyunları çok var.Xboxun edge browserı neredeyse pc ile aynı.Xboxa optimize edilmiş oyunlar daha fazla.Microsoft storedaki oyunlar steam, epic, ps kıyasla çok daha uygun sürekli indirim var.Dolar kurundan etkilenmeyen tek mağaza.Xboxın kullanıcı arayüzü, özelleştirmesi ve stabilliği daha iyi.Xboxın gamepadi daha rahat.Xbox daha sessiz ve serin çalışıyor ve daha minimal.Xbox quick resume özelliği mükemmel bir şey anında oyuna kaldığın yerden devam ediyorsun.Xbox klavye ve mouse bağlayıp kontrol edebiliyorsun ve fps oyunlarını pc gibi oynayabiliyorsun.Gamepass ultimate varsa ilk günden eklenen oyunları satın almadan anında oynayabiliyorsun.Bunu ps plus sağlamıyor.Xboxın topluluğu çok iyi özellikle başarım kasıyorsan topluluğu oldukça yaygın ve yardımcı oluyor.Adına açılmış bir sürü site var.Xboxın oyunlardaki fps daha stabil.Yani daha aklıma gelmeyen bir çok avantajı var.Ps sadece popüler ama kesinlikle bu nesilin kazananı xbox.
Dostum ps5 al geç xboxın bı mantığı yok kendi oyunlarını bile pse çıkarıyolar ps5 aldıktan sonra pcden daha çok keyif alıcaksın ayrıca psplus gittikce gelişiyorki psplusdaki oyun kalitesi gamepesi tokatlar sadece bu ay ww2k24 deadspace verdiler kalıcı olarakNe alayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada pc update