Neler Yeni

Pc mi almalıyım ps5 mi

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
ps 5 yeni sattım eğer ps4 oyunlarını oynamadıysan alınabilir ama ps5 oyunları için alınmaz
zaten hepsi pc ye çıkıyor
ben elimdeki ps 5 sattım 4070 süperli sistem topluyorum
ps 5de yama olayı yok o yüzden sıkıntı
en basıtinden ddr2 yi pc de türkce alt yazılı 100 fps lerde oynamak daha zevkli

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
ps 5 yeni sattım eğer ps4 oyunlarını oynamadıysan alınabilir ama ps5 oyunları için alınmaz
zaten hepsi pc ye çıkıyor
ben elimdeki ps 5 sattım 4070 süperli sistem topluyorum
ps 5de yama olayı yok o yüzden sıkıntı
en basıtinden ddr2 yi pc de türkce alt yazılı 100 fps lerde oynamak daha zevkli
Ben rahatlık istediğim için düşünüyorum

whisper snow

80+ Silver
PC acik ara daha iyi bence. Cunku PS5'de oyunlar cok pahali ve PC'ye ozel olan oyunlar yok. Ama PS'ye ozel olan oyunlar eninde sonunda PC'ye de geliyor.

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Fps ve 120 herz ve grafik takıntınız yoksa ps5 alın ama belli bir süre sonra insan sıkılıyor
Pc deki grafik kalitesi oynanabilirlik yok benden söylemesi sonra pişman olursun

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Ne alayım?

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Sürekli oyun oynayan biriysen ps5 daha pratik ve ps5 plus üyeliği sayesinde 300 küsür üstü oyuna erişim sağlıyorsun bakıyorsun keyfine bence ilk tercihin ps sonra pc olmalı ama unutma ki bu yorumu sadece ve sadece oyun oynadığını varsayarak yapıyorum.

Akanzai

80+
Xbox alın keyfinize bakın ayrıca yarı PC gibi çalışır.Edge browserı hemen hemen PC deneyimi yaşatıyor.Sadece dosya indirmeye izin yok.Klavye ve mouse desteği var.Geniş bir oyun listesi mevcut.FPS oyunlarını kumandasız oynarsınız.Gamepass kütüphanesinde envai çeşit oyun var.Microsoft storeda sürekli indirim oluyor ve çok komik rakamlara müthiş oyunları satın alırsınız.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Sürekli oyun oynayan biriysen ps5 daha pratik ve ps5 plus üyeliği sayesinde 300 küsür üstü oyuna erişim sağlıyorsun bakıyorsun keyfine bence ilk tercihin ps sonra pc olmalı ama unutma ki bu yorumu sadece ve sadece oyun oynadığını varsayarak yapıyorum.
Evet işlerimi halledebilecek pc var

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Evet işlerimi halledebilecek pc var
Anladım işlerinizi halledicek bir pcniz varsa bence düşünmeden konsol derim çünkü konsolun rahatlığı cidden farklı pcye göre daha konforlu yine son karar sizlerin :) her ne alıcaksanız şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Xbox alın keyfinize bakın ayrıca yarı PC gibi çalışır.Edge browserı hemen hemen PC deneyimi yaşatıyor.Sadece dosya indirmeye izin yok.Klavye ve mouse desteği var.Geniş bir oyun listesi mevcut.FPS oyunlarını kumandasız oynarsınız.Gamepass kütüphanesinde envai çeşit oyun var.Microsoft storeda sürekli indirim oluyor ve çok komik rakamlara müthiş oyunları satın alırsınız.
Biliyorum ama özel oyun olayı sıkıntı olur mu? Gtx 1650 li pc var ama pc toplamak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,751
Üyeler
163,375
Son üye
versatilkullanıcı
Top Bottom