Pc mi almalıyım ps5 mi

Selamünaleyküm size bir şey sormak istiyorum şimdi benim monster bir laptopum var memnun değilim açasım bile gelmiyor oyun oynamayı seven bir insanım pc yi satıcam bir tanesini alıcam telefonum var işlerimin bazılarını orda hallediyorum
PC bence her zaman daha iyi çok amaçlı kullanım açısından tavsiye ederim

Switch alınır mı işlerimi halledebileceğim bir pc var
Fena değil arkta var ben pek sevmiyorum ondan dolayı almadım ama pratiklik açısından onun hoşuna gidiyor

Selamünaleyküm size bir şey sormak istiyorum şimdi benim monster bir laptopum var memnun değilim açasım bile gelmiyor oyun oynamayı seven bir insanım pc yi satıcam bir tanesini alıcam telefonum var işlerimin bazılarını orda hallediyorum
S.a kanka bende tam aksina PC hastasıyım, PS5 slim 1 TB var gta5 ve fifa24 oyun CD'li 2 kollu istersen iletişime geç. 2 hafta önce online alışveriş uygulamasından aldım.

pc almak tabii ki daha mantıklı çünkü alıyorsun 2k monitör yada 27 inch bi monitör alıyorsun birde dualsens sonra torrenten hikayeli olan oyunları indiriyorsun ve keyfine bakıyorsun yüksek ayarlarda.

hocam pc de en azından diğer işlerinide görürsün. ödev iş fln

hocam pc de en azından diğer işlerinide görürsün. ödev iş fln
Pc var zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc almak tabii ki daha mantıklı çünkü alıyorsun 2k monitör yada 27 inch bi monitör alıyorsun birde dualsens sonra torrenten hikayeli olan oyunları indiriyorsun ve keyfine bakıyorsun yüksek ayarlarda.
Os5 alınır mı işlerimi halledebileveğim bir laptopum var

Pc var zaten

Os5 alınır mı işlerimi halledebileveğim bir laptopum var
Ps5

Son düzenleme:
Ps5 nasıl olur?işlerimi halledebileceğim bir pcim var

Ps5 nasıl olur?işlerimi halledebileceğim bir pcim var

PS5'te oyun fiyatları uçmuş durumda. Normalde kutulu oyunlar pahalı, dijital oyunlar ucuz olurdu ama artık dijital oyunlar kutuluların 2 katı. Biz hem Euro bölgesindeyiz hem de Sony'nin Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapacağı bir sistemi yok. Yani PS Plus, CD alma, takas gibi durumlarda oyunlar uyguna geliyor ama bugün yarın CD fiyatlarını artırmayacaklarının garantisi yok.

Pcde ps5de olmayan oyunlar oynuyorsan PC fakat PC yi full oyun için alacaksan ben ps5 al derdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,534
Üyeler
188,948
Son üye
atommini2
Geri