Neler Yeni

Pc mi almalıyım ps5 mi

Shourd

80+ Gold
Pc var ztn şuan son mesajı okuyun
okudum laptopunuz varmış eğerki laptop ile bi işiniz var ise örneğin üniversiteye gidiyorsunuzdur ojula götürüyorsunuzdur laptop dursun ps 5 alabilirsiniz ama yok evde kulanıcam diyorsanız bence dediğim sistem daha iyi olur ayrıca ps5 de 2.el oyun almicaksanız oyun fiyatları tuzlu baya

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
okudum laptopunuz varmış eğerki laptop ile bi işiniz var ise örneğin üniversiteye gidiyorsunuzdur ojula götürüyorsunuzdur laptop dursun ps 5 alabilirsiniz ama yok evde kulanıcam diyorsanız bence dediğim sistem daha iyi olur ayrıca ps5 de 2.el oyun almicaksanız oyun fiyatları tuzlu baya
Tmm şuanlık bütçe el vermez ama pc alırım olur

CupOk

80+ Bronze
PC yine en mantıklısı. Her oyuna erişimin var nerdeyse. Az önce uncharted 3 oynadım bundan önce Zelda oynamıştım. Her ne kadar sevmesem de starfieldı da korsanlayıp oynadım aynı şekil ghost of tsushimayıda. Şu saydığım oyunlardan 2 sini PS de oynayamazsın. Ben hem oynadım hemde bunlara 1 kuruş para ödemedim. 2025 ortası- sonlarına doğru bloodborne PS4 emusu ile beraber oynanabilir düzeye gelecektir onu da oynayacağım.
PS de 5 oyun alsam 1 konsol parası daha öderim. PS artık lüks işi. PC de korsan, hesap satın alma, birüsürü mağaza, key satın alma gibi çeşit çeşit satın alma yöntemi de mevcut. Tabi bütçen sınırsızsa hiç uğraşamam diyip PS de alabilirsin, her şey bütçende bitiyor.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
PC yine en mantıklısı. Her oyuna erişimin var nerdeyse. Az önce uncharted 3 oynadım bundan önce Zelda oynamıştım. Her ne kadar sevmesem de starfieldı da korsanlayıp oynadım aynı şekil ghost of tsushimayıda. Şu saydığım oyunlardan 2 sini PS de oynayamazsın. Ben hem oynadım hemde bunlara 1 kuruş para ödemedim. 2025 ortası- sonlarına doğru bloodborne PS4 emusu ile beraber oynanabilir düzeye gelecektir onu da oynayacağım.
PS de 5 oyun alsam 1 konsol parası daha öderim. PS artık lüks işi. PC de korsan, hesap satın alma, birüsürü mağaza, key satın alma gibi çeşit çeşit satın alma yöntemi de mevcut. Tabi bütçen sınırsızsa hiç uğraşamam diyip PS de alabilirsin, her şey bütçende bitiyor.
Hocan reddit fln da baktım yurtdılında da pc seviyorlar valla bende memnunum şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu duymuştum ps4 emülatörü geliştiriyorlarmış emülatörleride unutmamak lazım telefon psp ps 1 ps2 ps3 ps4 nintendo switch ps vita xbox 360 gln hepsini oynatıyor

CupOk

80+ Bronze
Bunu duymuştum ps4 emülatörü geliştiriyorlarmış emülatörleride unutmamak lazım telefon psp ps 1 ps2 ps3 ps4 nintendo switch ps vita xbox 360 gln hepsini oynatıyor
PS oyunlarını geç oynamak harici kaçırdığın oyun yok PC de

CupOk

80+ Bronze
O da dediğim geç oynayacağın oyunlar arasına giriyor maalesef. Köylü rockstar abim hala daha PC ile konsol optimizasyonunu aynı anda yapamıyormuş fanların dediğine göre vah vah. Xbox Serieslerde satmayacak olmasına rağmen PC den önce geliyor bak sen şu işe. 30 senelik rockstar aklı hiç değişmedi. Adı sanı duyulmamış black myth wukong bile ilk çıktığında PC de konsollardan fazla satıyor ama GTA 6 PC de satmadığı için geç gelecekmiş. PC ye geç çıkmasının hiçbir mantıklı bahanesi yok

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Umut tunç
Selamünaleyküm size bir şey sormak istiyorum şimdi benim monster bir laptopum var memnun değilim açasım bile gelmiyor oyun oynamayı seven bir insanım pc yi satıcam bir tanesini alıcam telefonum var işlerimin bazılarını orda hallediyorum
pc daha mantıklı iş dışında olsun oyun oynarsın film izlersin keyfine göre baktın kafan bozuk gir hikayeli oyun sıkıldın çık film izle ps5 sadece oyun oynarsın başka yapabilceğin şey yok

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
Hocam şuan gtx 1650 li bir laptopum var 1 2 sene daha kullanırım ama işlerimi halledebilirim onunla uzun bir süre yine pc mi önerirsiniz konsol mu?
Ps5 alırsan bir pc parasıda oyunlara bırakacaksın zaten ps de olan oyunlar pc ye çıkıyor

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Elvan kocer
Ps5 alırsan bir pc parasıda oyunlara bırakacaksın zaten ps de olan oyunlar pc ye çıkıyor
Hani şimdi pc var bende ps alcak olsam ps oyunlarından sadece last of us 1 i oynadım alınmazmı ps?

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
Hani şimdi pc var bende ps alcak olsam ps oyunlarından sadece last of us 1 i oynadım alınmazmı ps?
alınmaz dostum zaten ps5 e çıkacak oyunlar 2 3 yıl sonra veya daha erken pc ye geliyor ps5 alacağına güzel bir pc alabilirsin

Top Bottom