Neler Yeni

Pc mi almalıyım ps5 mi

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Görkem çetinkaya
Bu yüzdende sadece konsol oyuncuları ile oynanabilecek. Ama klavye mouse desteğide olcak galiba.
Knk fark etmez ya yine de pek iyi olmaz csgo da denendi hatta serverler hala açık diye biliyorum ama çok konusulmadi.

bora44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bora aydin
ust duzey bir pc ps5 ve series x den daha mantıklı eğer 4070 super 7900 gre seviyesinde kartlarını olduğu bir pc alıcaksan konsola bakma ama maksimum 4060 alabiliyorsan ps5 al geç bende ps5 alcaktım ama ozel oyun olayı bittiği için ustte yazdığın kartlarını olduğu bir pc alacağım daha doğrusu hazır sistemimdeki parçaları satip kendime sistem dizecegim

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer

Mizmed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İsmet
Bence arada kalıyorsanız kesinlikle pc almalısınız. Konsol kullanımı daha rahat olabilir ancak iyi donanımlı bir pc'nin rahatlığı ve kullanım alanıyla asla kıyaslanamaz. Bir kontrolcü alırsanız zaten konsolda yapabildiğiniz her şeyi bilgisayarda da yapabilirsiniz. Tek kaybınız konsola özel çıkan oyunları biraz daha geç oynamanız olur.

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
YONDAİME
Selamünaleyküm size bir şey sormak istiyorum şimdi benim monster bir laptopum var memnun değilim açasım bile gelmiyor oyun oynamayı seven bir insanım pc yi satıcam bir tanesini alıcam telefonum var işlerimin bazılarını orda hallediyorum
pc

Shourd

80+ Gold
konu sahibi kusura baka fazla yorum var hiç birini okumadım bu pcyi öneriyim belki seçimin değişir bunu al psuyu pf550 yap

bu soğutucuyu al birde termal macun al güzel bi tane

ps5 fiyatlarına gelir kasa

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Kadir
Hocam şuan gtx 1650 li bir laptopum var 1 2 sene daha kullanırım ama işlerimi halledebilirim onunla uzun bir süre yine pc mi önerirsiniz konsol mu?
Hocam bence PC niye PS de online oynamak için abonelik gerek ve oyunlar aşırı pahalı hiç yoksa PC de epic Steam Xbox tan satın alabilirsin bence PC al yada biraz laptop ile dişini sık para biriktirip mükemmel pc al

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
konu sahibi kusura baka fazla yorum var hiç birini okumadım bu pcyi öneriyim belki seçimin değişir bunu al psuyu pf550 yap

Pc var ztn şuan son mesajı okuyun

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Kadir

PS den çok daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc var ztn şuan son mesajı okuyun
Hocam laptop satın daha iyi PC alın

Top Bottom