The Semih
80+ Gold
Günlerdir kapatılcağını söylüyorlardı devletin işi gücü yok çarmkuelmi izlicekCharmquellin son videosundan sonra muhtemelen kapatıldı
Günlerdir kapatılcağını söylüyorlardı devletin işi gücü yok çarmkuelmi izlicekCharmquellin son videosundan sonra muhtemelen kapatıldı
Keşke devletin az işi gücü olsaGünlerdir kapatılcağını söylüyorlardı devletin işi gücü yok çarmkuelmi izlicek
Discord logları paylaşmıştı diye bir haber görmüştüm kapanmadan önceEger discord logları paylasmıyor diye kapatildiysa yerinde bir karar olmus. Onun disinda mantikli bulmuyorum çünkü yapıcak insan her yerde yapar adiliği. Dcyi bırakır baska platforma gecer.
Discord loglarını 2021 den beri paylaşıyor zatenDiscord logları paylaşmıştı diye bir haber görmüştüm kapanmadan önce
O zaman bu yasak çok boş sonuçta insan kesen insan vpn de açabilir yani erişim engeli whatsapp a da gelsin o halde. Sonuçta ikiside haberleşme amaçlı uygulamalar.Discord loglarını 2021 den beri paylaşıyor zaten
Şöyle söyliyim bir nevi discord bağımlısı biri olarak düşün beni aslında tam yerinde bir karar oldu. Biraz veletlerin bu santajcılarının gözünün korkutulması gerekiyordu. Biz ne kadar sadece eğlenmek için arkadaşlarımızla sohbet muhabbet için toplansakda. Hepinizin bildiği üzere birde discordun kara bir yüzü mevcut. Daha reşit bile olmayan kızların tehditle alınan videoları mı dersin. Milletin verilerinin public sunucularda paylaşılması mı dersin. Şu veletlere ufak bir göz korkusu vermek lazımdı. Ve bu yasaktan sonra çoğu public sunucunun kapanacağı ve bu tarz pis işlerin döndüğü sunucuların azalacağını düşünmekteyimO zaman bu yasak çok boş sonuçta insan kesen insan vpn de açabilir yani erişim engeli whatsapp a da gelsin o halde. Sonuçta ikiside haberleşme amaçlı uygulamalar.
Dc'den toplantı düzenleyen işletmelere selam olsunSaat 1:35 itibariyle DİSCORD `a Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla BTK tarafından erişim engeli getirilmiştir !
Hepimize geçmiş olsun.
-.. .. ... -.-. --- .-. -.. / .- / . .-. .. ... .. -- / . -. --. . .-.. .. / --. . - .. .-. .. .-.. -- .. ... - .. .-. .-.-.- / -... ..- -. -.. .- -. / ... --- -. .-. .- / -... ---. -.-- .-.. . / .. .-.. . - .. ... .. -- / ... .- --. .-.. .- -.-- .- -.-. .- --. .. --.. .-.-.-
Alıntıyı görüntüle