10 gün sonra için irmik de hazırla lütfenHayvan gibi nasıl olabilirim günde 1 kg tavuk yesem sıkıntı çıkar mı hayvan gibi kas lazım yakacam ortalığı la haftaya 150 kg squat geliyor.
Geçen 140 attım her hafta artıyor10 gün sonra için irmik de hazırla lütfen
Rocky izledikten sonra benim mental.Hayvan gibi nasıl olabilirim günde 1 kg tavuk yesem sıkıntı çıkar mı hayvan gibi kas lazım yakacam ortalığı la haftaya 150 kg squat geliyor.
O kadar yemiyorum zaten para mı var o kadar beslenme düzensiz şuan boy 172-175 falan farklı çıkıyor kilo da 90-92boy kg kaç hocam? Ve bu kadar beslenmek ağır bence.
Hocam yanlış anlamayın ama zaten öküz gibisiniz. Kas yapmak için bence biraz definasyon yapıp ondan sonra bu dediğiniz şeyi yapabilirsiniz bence. Bende sizinle aynı kilolardayım.O kadar yemiyorum zaten para mı var o kadar beslenme düzensiz şuan boy 172-175 falan farklı çıkıyor kilo da 90-92
yani şöyle bişey var benim boyumda 176 falan 94 falanım ama ne göbek var nede kol ince duruyor ama vücut genişliği var yani omuz genişliği herkesde farklı durabilir yaniHocam yanlış anlamayın ama zaten öküz gibisiniz. Kas yapmak için bence biraz definasyon yapıp ondan sonra bu dediğiniz şeyi yapabilirsiniz bence. Bende sizinle aynı kilolardayım.
evet doğru diyorsun hocam. Bende 178 96 kiloyum. göbekten ziyade geniş yapılıyım. Bu iyi aslında bizim gibi kilolular için.yani şöyle bişey var benim boyumda 176 falan 94 falanım ama ne göbek var nede kol ince duruyor ama vücut genişliği var yani omuz genişliği herkesde farklı durabilir yani
e yani belki bacaklar da var benim biraz tabievet doğru diyorsun hocam. Bende 178 96 kiloyum. göbekten ziyade geniş yapılıyım. Bu iyi aslında bizim gibi kilolular için.
Onlar olmazsa olmaz. Benim kalça da biraz sıkıntı hocam. Yinede ikimiz için en iyisi 75-80kg yks senem olmasa vermeye çalışırdım da artı olarak mezun olunca kilo almamak için çabalıyorum ama o da çok zor. Şu an belkide 100ü devirdime yani belki bacaklar da var benim biraz tabi