Neler Yeni

Cs2'de nasıl bıçak alabilirim?

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
1
100 dolara bulursan 50 tane alıyım sıfır şaka

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk
Dmarkette bakın satılanlara

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
1
Bakın olm ortalama 104 dolara satılmış dmarkette ?
ne zaman satılmış?
Mesaj otomatik birleştirildi:

104 dolara at bi tanede sana alıcam söz

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk
ne zaman satılmış?
olm bakma sorunun mu var açıp bakıyorsun görüyorsun sonra utanıp geliyorsun bu kadar

ne zaman satılmış?

104 dolara at bi tanede sana alıcam söz
1729078338945.png

Trade linkimi atıyorum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Adam steamde bakiyem var diyor arkadaşlar, bynogame csmoney dmarket shadowpay skinport vb kullanabilirsin ama steam bakiyen geçmez. Ancak steamden item alıp burada satarsan nakite çevirebilirsin. yada direkt olarak buff163'te item satıp onunla bişey al ama yine de 100 dolar olan steam bakiyen 85 dolar civarı nakite dönüşür.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Görkem çetinkaya
Neden o kadar al sat yaptım bu iki sitede hiçbir sıkıntı yaşamadım
Duzgun satici fln secmesi gerek ve gamesatisda dolandirma mevzusu cok oluyor.

O kadar fark olması normal mı peki? Bu kadar fark olunca insan şüpheye düşüyor ister istemez. Trade link mi atıyoruz alışveriş tam olarak nasıl gerçekleşiyor acaba?

Steam'deki parayla alabilir miyim direkt? Bir de bu yukarıdaki arkadaş bayağı uyguna aldığını söylemiş steam fiyatına göre, normal mi böyle daha ucuz olması?

Hocam bynogame'den steam bakiyemle alabiliyor muyum direkt? Güvenli midir, nasıl yapılır?
Alamazsin hayir . Guvenlidir evet

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Burak
Adam steamde bakiyem var diyor arkadaşlar, bynogame csmoney dmarket shadowpay skinport vb kullanabilirsin ama steam bakiyen geçmez. Ancak steamden item alıp burada satarsan nakite çevirebilirsin. yada direkt olarak buff163'te item satıp onunla bişey al ama yine de 100 dolar olan steam bakiyen 85 dolar civarı nakite dönüşür.
Kanks steam bakiyesi var zaten sen tam okumadın yorumları sanırım onerenler kart ile havale ile alınabildiğini yazmış bynogame tarzı sitelerden steam bakiyesi geçmez zaten nasıl geçsin

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Ali Mert Okuducu
Buff163 çin harici kullanima kapatıldı

echoes

80+ Bronze
Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize, Steam bakiyesi geçmez diye bilgi vermişsiniz, iptal oluyorum ben o durumda :) pek de güvenemiyordum zaten bu sitelere. biraz daha kendimi zorlayıp steam üzerinden kovalayıp almaya çalışacağım uzun süreçte, çok sağolun tekrar yardımlarınız için.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Musa Topçu
Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize, Steam bakiyesi geçmez diye bilgi vermişsiniz, iptal oluyorum ben o durumda :) pek de güvenemiyordum zaten bu sitelere. biraz daha kendimi zorlayıp steam üzerinden kovalayıp almaya çalışacağım uzun süreçte, çok sağolun tekrar yardımlarınız için.
Sipariş oluştur 100 dolara varsa

Top Bottom