Outemu eskisi gibi değil hocam kare şekildeki switchleride bildiğim kadarıyla sorunsuz marka algısı oluşmuş ona bakılırsa chery switchler ile çokkez sorun yaşadım ve chery yapmaz chery en iyisidir dedilerBence alma. 2 sene kullandım ilk 6 ay 2 kere garantiye gitti 2 kere değiştirdiler. Tuş basmama sorunu normal Outemu switch kullanıyor.
günümüzde hotswap olmayan bir klavyeye 2000tl vermek bence saçmalıktırMerhaba fiyatı 2000 TL Olan Monster Pusat K3 Pro alınır mı sizce yoksa bu fiyata Türkçe, bilek desteği ve numpad tuşları olan daha iyi bir klavye var mıdır?
Öneriniz var mıdır hocamOutemu eskisi gibi değil hocam kare şekildeki switchleride bildiğim kadarıyla sorunsuz marka algısı oluşmuş ona bakılırsa chery switchler ile çokkez sorun yaşadım ve chery yapmaz chery en iyisidir dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
günümüzde hotswap olmayan bir klavyeye 2000tl vermek bence saçmalıktır
royal kludge rk r65 bu fiyat bandıdna 60 ve 75 lik klavyeler dahada ön plana çıkıyor xpg summoner stoğu olsaydı onu önerirdim ama şuan tek önerebileceğim klavye budurÖneriniz var mıdır hocam
Teşekkürler hocam ama bana %100 klavye lazımroyal kludge rk r65 bu fiyat bandıdna 60 ve 75 lik klavyeler dahada ön plana çıkıyor xpg summoner stoğu olsaydı onu önerirdim ama şuan tek önerebileceğim klavye budur
Dediğim gibi artık 100de 100 klavyeler fazla piyasada yok dandik markalar bu fiyatta kaliteli almak istersen 3k 4k gözden çıkar keşke summoner piyasada olsada bende alsamTeşekkürler hocam ama bana %100 klavye lazım
Yinede sağol hocamDediğim gibi artık 100de 100 klavyeler fazla piyasada yok dandik markalar bu fiyatta kaliteli almak istersen 3k 4k gözden çıkar keşke summoner piyasada olsada bende alsam
Hocam hb da 1k bonusum var hangi klavyeyi alayım ak820 pro mu yoksa razer blackwidow V4 X mi 1k ucuza alcam alırken yaniBence alma. 2 sene kullandım ilk 6 ay 2 kere garantiye gitti 2 kere değiştirdiler. Tuş basmama sorunu normal Outemu switch kullanıyor.
Ak820 Pro tabii ki deHocam hb da 1k bonusum var hangi klavyeyi alayım ak820 pro mu yoksa razer blackwidow V4 X mi 1k ucuza alcam alırken yani
Hocam dandik değil dimi hiç güven vermiyor nedense ürün isinamiyorum flying fish switch alcam o var hb da bonusum da tek orada geçerli 1890 TL ye miss gibi ak820 pro almış olcamAk820 Pro tabii ki de