Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu 18.500 TL!

celikyay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Celikyay

Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)

Gönderici Amazon

18.499 TL

ps5.jpg

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Batuhan
Çok kararsızım bende. Fiyat iyi ama iyi bir bilgisayarım var. Dualsense ile silahlı aksiyon ve fps oyunlarını oynayamıyorum ateş etmek vs. zor geliyor sevmiyorum. Mouse olmazsa olmazım warzone, cs vs. oynuyorum. Sadece FC 25, NBA vb. oyunlar için alınır mı bilemedim. FC25'i PC üzerinden dualsense ile oynuyorum zaten.

Çok kararsızım bende. Fiyat iyi ama iyi bir bilgisayarım var. Dualsense ile silahlı aksiyon ve fps oyunlarını oynayamıyorum ateş etmek vs. zor geliyor sevmiyorum. Mouse olmazsa olmazım warzone, cs vs. oynuyorum. Sadece FC 25, NBA vb. oyunlar için alınır mı bilemedim. FC25'i PC üzerinden dualsense ile oynuyorum zaten.
Bende sırf fc25 icin almak istiyorum ama kararsız kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
ibrahim
Orta seviye bir PC varsa yüzüne bakmazsın zaten, ben aylardır açmıyorum bile öyle köşede yatıyor.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Batuhan
Orta seviye bir PC varsa yüzüne bakmazsın zaten, ben aylardır açmıyorum bile öyle köşede yatıyor.
Muhtemelen alsamda çok kullanmam 1 sene sonra satarım öyleyse. Merak ettiğim şey iphone gibi fiyatları artıyor mu? Yani mesela zamanında iphone 13'ü 14 bin TL'ye almıştım. Şuan ikinci elde satsam 20-25 bin eder zarar sıfır. Acaba PS5 alsam kullanmasam bile üzerine koyar mı? Yoksa 1 sene sonra 18 binin altına mı gider ikinci elde? Değer kaybı olmuyorsa alınır.

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Arkadaşlar ps5 almayı düşünüyorum taksit imkanıda varken amazonda fakat dijitl sürüm falan pek anlamıyorum bu ps5 alınır mı? yardımcı olabilicek bir arkadaş varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat
Arkadaşlar ps5 almayı düşünüyorum taksit imkanıda varken amazonda fakat dijitl sürüm falan pek anlamıyorum bu ps5 alınır mı? yardımcı olabilicek bir arkadaş varmı
Üst seviye pcm var ps5imde var ps5 alınmaz diyenleri kafana takma bı şey bildikleri çok çok daha rahat çok daha güzel cihaz al tak oyna boş boş şeylerle uğraşmana gerek yok psplus alırsın 1 yıllık yeterde artar bile . Hatta almayı düşünüyosan şimdi 1 aylık psplus alıp aylık oyunları kutuphanene ekle ww2k24 deadspace bedava şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,383
Üyeler
160,842
Son üye
maxprint
Top Bottom