ceryancimuhendis
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Edit : Çok şükür bir 15 dakika kadar önce takip numarasını aktifleştirdiler, müşteri hizmetlerini tekrar darlayınca salalım mı dediler naptılar artık

Geçmiş olsun diyelim o zamanEdit : Çok şükür bir 15 dakika kadar önce takip numarasını aktifleştirdiler, müşteri hizmetlerini tekrar darlayınca salalım mı dediler naptılar artık![]()
Hocam kolay gelsin sisteme geç yüklüyor bazen takmayın çokEdit : Çok şükür bir 15 dakika kadar önce takip numarasını aktifleştirdiler, müşteri hizmetlerini tekrar darlayınca salalım mı dediler naptılar artık![]()
Bana normal prizden geldi. Sizin dediğiniz Asya'dan gelen cihazlarda oluyor genelde.alırken dikkat edin priz degişik geliyor
Geçmiş olsun diyelim o zaman![]()
Hangi etiket oluyor hocam? Ona hiç dikkat etmedim. Kontrol edeyim bende ne yazdığına bakalım.Cihazın dün kurulumunu yaptım, normalde kutunun üzerinde CFI-2016 yazıyordu ama cihazın kendi etiketinde CFI-2018 ibaresi var. Şimdilik 2 - 3 oyun indirmeye verdim dün akşam, sorun yok bakalım![]()
Hangi etiket oluyor hocam? Ona hiç dikkat etmedim. Kontrol edeyim bende ne yazdığına bakalım.
Ustam ben de aldım dün geldi cihaz. Kutusunda CFI-2016 yazıyor ama cihazın kendisinde CFI-2000 yazıyor. Bu normal mi yoksa cihazın kutusunu açıp değiştirmişler miHocam cihazın hemen altında model bilgileri ve seri numaraları yer alıyor. Yani dik konumda yere oturan kısımdan bahsediyorum.
Benim cihazda da 2018 yazıyor. İnşallah daha iyi olan modeldirHocam cihazın hemen altında model bilgileri ve seri numaraları yer alıyor. Yani dik konumda yere oturan kısımdan bahsediyorum.
Ustam ben de aldım dün geldi cihaz. Kutusunda CFI-2016 yazıyor ama cihazın kendisinde CFI-2000 yazıyor. Bu normal mi yoksa cihazın kutusunu açıp değiştirmişler mi