M2 al gen4 ise. Kol albuldum 25 bine 2bin veriyormuş. 4 binlik bir şey eklemek lazım. var mı uygun bir şey?
M2 al gen4 ise. Kol al
çift kol zaten. 1 tb yeter xbox da var. oyunla şişirmem zaten. başka indirim varsa eklenebilir. diye düşündümkol varsa kol ekle tam olsun taşınabilir ssd felan.
Ps4 kullanıcısıydım zaten. Oyun kütüphanem bayağı dolu. Psn yıllık abonelik de var.Bence ps5 almak sorun değil oyunlara 3k vermek sorun
"Hayır hayır PS5 Pro'yu beklemeliyim..."Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalat)
https://amzn.eu/d/4baF6bv
Tek kol prime özel indirim.
Hocam direk amazon musteri hizmetlerine yaz istersen bana KolayGelsin diye bi firma tarafindan geldi, surekli SMS bilgilendirmesi yapti
Hocam direk amazon musteri hizmetlerine yaz istersen bana KolayGelsin diye bi firma tarafindan geldi, surekli SMS bilgilendirmesi yapti
Hocam gönderinin paylaştığı akşam saat 19:30 gibi sipariş geçtim. Ertesi gün sabah 11 sularında ürün tarafıma teslim edildi. Gidip kendim almaya kalksam bu kadar hızlı olamazdım. Şu an ben dolandırdım gibi hissediyorum. Bu arada cihazla ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz. Dün açtım kurdum hiçbir problem yok.
Hocam gönderinin paylaştığı akşam saat 19:30 gibi sipariş geçtim. Ertesi gün sabah 11 sularında ürün tarafıma teslim edildi. Gidip kendim almaya kalksam bu kadar hızlı olamazdım. Şu an ben dolandırdım gibi hissediyorum. Bu arada cihazla ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz. Dün açtım kurdum hiçbir problem yok.
Amazon müşteri hizmetlerine nasıl bağlandığınızı bir anlatabilir misiniz? Bilmeyenler için faydalı olurHocam gönderinin paylaştığı akşam saat 19:30 gibi sipariş geçtim. Ertesi gün sabah 11 sularında ürün tarafıma teslim edildi. Gidip kendim almaya kalksam bu kadar hızlı olamazdım. Şu an ben dolandırdım gibi hissediyorum. Bu arada cihazla ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz. Dün açtım kurdum hiçbir problem yok.
Hocam müşteri hizmetlerine bağlanmadım. İhtiyacım olmadı açıkçasıAmazon müşteri hizmetlerine nasıl bağlandığınızı bir anlatabilir misiniz? Bilmeyenler için faydalı olur