Neler Yeni

Uykumu alamıyorum ne yapmam gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut Mert Gücer
Selam arkadaşlar bugünlerde pek uykumu alamıyorum geç saatlerde uyanıyorum ve çok yorgun gibi hissediyorum kendimi bunun için bir öneriniz varmıdır?????

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Çok fazla uyumak iyi bişey değil hep yorgun halsiz bitkin olursun 6/8 saat en idealidir ben 6.5 saat uyuyorum sabah dinç uyanıyorum

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Qwerty1029384756
Çok fazla uyumak iyi bişey değil hep yorgun halsiz bitkin olursun 6/8 saat en idealidir ben 6.5 saat uyuyorum sabah dinç uyanıyorum
6 saat çok az. Yetişkinler için bile en az 7 saat öneriyorlar.

Erdem123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
erdem akın
Selam arkadaşlar bugünlerde pek uykumu alamıyorum geç saatlerde uyanıyorum ve çok yorgun gibi hissediyorum kendimi bunun için bir öneriniz varmıdır?????
ne kadar ekran başında kaldığın çok önemli bence ben günde 9 saat bilgisayar oynadığım zaman 9 saat uyku bile yetmiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
6 saat çok az. Yetişkinler için bile en az 7 saat öneriyorlar.
Kimisine 6 saat yetiyor ben çok yatamıyorum yapım öyle değil 12.30/1 gibi yatıyorum 7:15 de kalkıyorum yorgun vs de olmuyorum üstüne spor da yapıyorum biraz hormonlar ile de ilgili misal yatmadan 2 saat önce yemeği kesmek gerekiyor sakin ve boş mide ile yatmak gerekiyor gece yatmadan da çeşitli bitki çayları var onu içerseniz deliksiz güzel bir uyku çekersiniz ama en önemlisi yatağın kalitesi kaliteli vücudun şeklini alan bir yatak seçerseniz yine kaliteli uyku yaşarsınız uyku kaliteniz iyiyse 6 saat gayet yeterli olur

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Qwerty1029384756
Kimisine 6 saat yetiyor ben çok yatamıyorum yapım öyle değil 12.30/1 gibi yatıyorum 7:15 de kalkıyorum yorgun vs de olmuyorum üstüne spor da yapıyorum biraz hormonlar ile de ilgili misal yatmadan 2 saat önce yemeği kesmek gerekiyor sakin ve boş mide ile yatmak gerekiyor gece yatmadan da çeşitli bitki çayları var onu içerseniz deliksiz güzel bir uyku çekersiniz ama en önemlisi yatağın kalitesi kaliteli vücudun şeklini alan bir yatak seçerseniz yine kaliteli uyku yaşarsınız uyku kaliteniz iyiyse 6 saat gayet yeterli olur
Vücudun şeklini alan yataklar omurilik için zararlı falan diyorlardı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut Mert Gücer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar ekran başında kaldığın çok önemli bence ben günde 9 saat bilgisayar oynadığım zaman 9 saat uyku bile yetmiyor
Ekran Bağımlılıyım Var Bırakamıyorum deniyorum olmuyor kitap okusam bile kitabın faydası olmuyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Vücudun şeklini alan yataklar omurilik için zararlı falan diyorlardı?
Visco yatak en güzeli tabi ben uyduruk bir yatakta yatıyorum kemiklerim vs ağrıyor ama kendime söz verdim yatağımı en kaliteli olanından alıcam yatak çok çok önemli

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Qwerty1029384756
Visco yatak en güzeli tabi ben uyduruk bir yatakta yatıyorum kemiklerim vs ağrıyor ama kendime söz verdim yatağımı en kaliteli olanından alıcam yatak çok çok önemli
Yinede ben en kötü bir 7-8 saat uyumanızı öneririm.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yinede ben en kötü bir 7-8 saat uyumanızı öneririm.
Benim elimde değil vücudun biyolojik saati var haftasonu bile erken kalkarım duşumu alır uzanirim çok uyuyamıyorum fazla uyumak da iyi değil dengeyi sağlamak lazım 6/8 saat en ideal olanı kimisi 9/10 saat yatıyor bu çok fazla

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Qwerty1029384756
Benim elimde değil vücudun biyolojik saati var haftasonu bile erken kalkarım duşumu alır uzanirim çok uyuyamıyorum fazla uyumak da iyi değil dengeyi sağlamak lazım 6/8 saat en ideal olanı kimisi 9/10 saat yatıyor bu çok fazla
6/8 değil 7/9 ideal uzmanlara göre.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom