Neler Yeni

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Semih Şen
Arkadaşlar selam daha ekim ayında lige havlu attık 10 yıldır şapiyonluk zaten yok şampiyonlar ligi yok ve hala kötü gidiyoruz dışarda herkes dalga geçiyo utanıyorum ağlamaktan kendime gelemiyorm ne yapacağım
bırak.

Son düzenleme:

stayleon

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emre b
dobarlan bıragma gendini

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,017
İsim
.
Arkadaşlar selam daha ekim ayında lige havlu attık 10 yıldır şapiyonluk zaten yok şampiyonlar ligi yok ve hala kötü gidiyoruz dışarda herkes dalga geçiyo utanıyorum ağlamaktan kendime gelemiyorm ne yapacağım
Aziz Yıldırımın Ahı var üstünüzde normaldir.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
Ben de fenerliyim de sözde çok umrumda değil açıkçası. Sorsalar fenerliyim, bırak ilk 11'i tek oyuncusunu bilmiyorum. Bu kadar takma.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Volkan
Boş işler ne diye utanıyorsun size bir şey katmayan takımlar için avel avel işler yapıyorsunuz hatta millet bir birine saldırıyor aşırı komik

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kemal
taraftarın utanacak sebebi yok ytanması gerekenler senin kadar dert etmiyor bu durumu. 40 milyon bi adama vereceklerine bi tane adam gibi golcü alsalardı ismail kartal sıfır puan kaybı ile oynatırdı.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bu kadar takmaman lazım. Ben Galatasaraylıyım ağır bir mağlubiyete max 2 gün üzülürüm sonra hayatıma devam ederim. Yani sosyal medyada söyle bir algı var darağacinda olsak ta son sözümüz fenerbahce diye böyle birsey yok saçmalık resmen. Futbol ve taraftarlık hayatını etkileyecek birsey olmamalı gereksiz bir gurur. Fenerbahce uzun süredir başarı getiremiyor ama illa ki bir gün olacak. Önemli olan sen şampiyon olmasada kupa alamasada oynadığı iyi maçlardan zevk alman. Ben Galatasaraylı olduğum halde geçen sezonun başındaki fenerbahçe maçlarını çok seviyordum gs maçını kaçırıyordum fenerbahce maçını kaçırmıyordum seyir zevki vardı. Şuan öyle bir şey yok bu kadar kafaya takma iyi bir yönetim iyi bir teknik ekip gelirse fenerbahçenin eski gücüne kavuşma şansı çok yüksek

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Metehan
Hayatta tuttuğunuz takımdan daha farklı öncelikleriniz olsun. Herifler haftada 2-4 saat top oynayıp lüks yaşamlarına dönüyorlar insanlar da 3k ya forma alarak destekledikleri takım yenilince kendini kahrediyor. Adamlar maç bitimi sıcak duşu alıp sabaha kadar takılıyorlar. Futbol her şeyden önce bir gösteri sporudur. Kafanızda bu kadar yüceltip sonra gereksiz triplere girmemenizi tavsiye ederim.

asparagas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
asparagas
Takım makım boş iş hojam ülkede o kadar sıkıntı varken takıma kafayı takabilen insan sıkıntılıdır

Top Bottom