Neler Yeni

Discord alternatifi Guilded'a nasıl kayıt olunur? Nasıl kullanılır? (Rehber)

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Selam dostum guilded durduk yere hepimizi sunucudan atıyor 2 3 saat de bir o ayarı nasıl yapcaz Alıntıyı görüntülehata bu beni dahil herkesi aniden atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla bizi atmaya başladı konusurken aniden sunucudan atıyor Alıntıyı görüntüle tekrar bağlanmak isteyince bunu diyor
bi kac gundur girmiyorum ama baslarda bizide atiyodu insanlarda yasiyo zaten bu sorunu. uygulamanin tek kotu yanida bu zaten

Taha1625

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir Taha
Selam dostum guilded durduk yere hepimizi sunucudan atıyor 2 3 saat de bir o ayarı nasıl yapcaz Alıntıyı görüntülehata bu beni dahil herkesi aniden atıyor

valla bizi atmaya başladı konusurken aniden sunucudan atıyor Alıntıyı görüntüle tekrar bağlanmak isteyince bunu diyor
Eğer warp açıksa oluyor bu hata. Ya da kararsız internet bağlantıları, planlı kesintilerde dolayıda kaynaklanıyor olabilir.

BabaVoss7

80+ Silver
Arkadaşlarla 2-3 gündür kullanıyoruz. Ama hiç verimli değil bence ses artıp azalıyor gibi bağlantı bi garip. Bazen sıkıntısız oluyor bazen sıkıntılı. Vpn dc bile daha stabil gibi sanki. Umarım yakın zamanda açılır baya alışmışız zira

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Fatih Kıyak
Eğer warp açıksa oluyor bu hata. Ya da kararsız internet bağlantıları, planlı kesintilerde dolayıda kaynaklanıyor olabilir.
ben düz giriyorum arkdaşlarda öyle bugun çok attı konuşamadık bi sinirden çıktık aynısı eveli günde oldu düzeltseler iyi olacak ama türkiye ile ortaklık yok ondan sanırım

Arkadaşlarla 2-3 gündür kullanıyoruz. Ama hiç verimli değil bence ses artıp azalıyor gibi bağlantı bi garip. Bazen sıkıntısız oluyor bazen sıkıntılı. Vpn dc bile daha stabil gibi sanki. Umarım yakın zamanda açılır baya alışmışız zira
gerçekten dc nin alternatifi yok rakibi de yok Kaç senelik TS bile hala berbat Tek iyi olan RaidCall dı oda 2019 da kapandı

Taha1625

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir Taha
ben düz giriyorum arkdaşlarda öyle bugun çok attı konuşamadık bi sinirden çıktık aynısı eveli günde oldu düzeltseler iyi olacak ama türkiye ile ortaklık yok ondan sanırım

gerçekten dc nin alternatifi yok rakibi de yok Kaç senelik TS bile hala berbat Tek iyi olan RaidCall dı oda 2019 da kapandı
Hocam o halde şunları yapın.
1729733298554.png

Kırmızıyla işaretlediğim yere girin.
1729733343849.png
1729733369876.png

Ardından karşınıza Server Region çıkacak. Change'e tıklayıp seçenekler arasında
1729733698756.png

EU Central (Frankfurt) seçin. Türkiye için optimum seçenek budur.
Bunu her sesli kanalda yapmanız gerekmektedir.

Ekler

• 1729733325266.png
    1729733325266.png
    23.8 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,423