son açtığım konuda paylastim5700x3d lere geçenler güle güle kullanmaları dileğiyle bide test ve isilarini söyleseler
Bir haftadır forumda aklımı karıştırdılar am4 öldü am5 e geç vs diye anakart, ram ve işlemciyi satıp almaya kalktığımda en az 7 8k çıkacaktı cebimden ben sadece ak400 e ekstra 1 adet fan ve işlemci için 3k verip çok iyi bir yükseltme yaptığımı düşünüyorum, rx7700xt’me yakışır bir işlemci oldu hayırlı olsun sana da bu arada
5700x3d lere geçenler güle güle kullanmaları dileğiyle bide test ve isilarini söyleseler
hangisi daha iyi derken nasıl yani, 5600 ile 12400f arasındamı? intel daha iyi bir tık. ama am4 kullansaydın. X3D işlemci uçurur tabiintel i5 12400F var hangisi daha iyi cs 2 den 150-250 arası fps alıyorum çok düşük geliyor vs karşılaşmaları yaptığımda 12400f daha iyi performans gösteriyor becnmark ve versus da falan anlamadım kafam karıştı yardımcı olurmusunuz.
yani alınmaz mı hocam benım yadigar iyi mi bundanhangisi daha iyi derken nasıl yani, 5600 ile 12400f arasındamı? intel daha iyi bir tık. ama am4 kullansaydın. X3D işlemci uçurur tabi
hemen geç5600 ve 4070 Super'li sistemim var, 2K monitörle birlikte kullanıyorum. Online oyunlarda işlemci yetersiz kalıyor, geçsem mi diye düşünüyorum