Neler Yeni

Kızla sohbet başlatma+tanışma taktiği

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
Arkadaşları ile arkadaş olmanızı tavsiye etmek ile birlikte onların sohbetine dahil olup eğlenceli şeyler anlatabilirsiniz, böylece tanışmanın ilerisine geçersiniz ve durumu belirtisiniz reddedilecekseniz de yapacak bir şey yok. Şimdiden başarılar ;)
arkadaşları ile arkadaş olmam imkansız sanırsam inek çünkü arkadaşları galiba sadece durakta yanına gidip konuşacağım öneri için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen baştan kaybetmişsin kardeşim, özgüvenli ol , asosyal olduğunu fazla belli etme normal git konuş bir şekilde yüzüne bak gözünü kaçırıyorsa kızdan uzak dur ve kızı unut ama bakışın gülüyorsa yanına git merhaba de zaten kız istiyorsa devamı gelir adını sor nerde yaşadığını sor derslerini sor ordan ordan baya kaynaşırsın böyle taktik falan boş iş tecrübe konuşuyor 😃.
asosyal değilim sadece onunla konuşmaya gelince sıkıntı oluyor neden bilmiyorum

böyle kızlar kaldı mı yoksa dümen mi atıyor okulda diye? sen en iyisi okulda konuştuğunu yakalarken aralarına girmeye bak konu ders olur havadan sudan olur illa devamı gelir.
hocam neden kolpa sıkayımki zaten öyle biri olmasa söylerim ona göre öneri yaparsınız

EsdeathSama

80+ Bronze
Özgüvenli ve yaratıcı ol yeter. Açıkçası şu saatten sonra selam yazan erkeğe karşılık vermeyi bırak günah bile verilmez :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Biriyle tanışmak, konuşmak neden size bu kadar zor geliyor çok basit ya merhaba niyetim kötü değil yanlış anlama seninle tanışmak istiyorum aynı sınıftayız ama tanışmıyoruz tanışabilir miyiz diye soracaksın bu kadar basit ya karşınızdaki canavar değil ya salın kendinizi biraz sıkmayın en kötü olmaz der gider dünyanın sonu değil

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
Biriyle tanışmak, konuşmak neden size bu kadar zor geliyor çok basit ya merhaba niyetim kötü değil yanlış anlama seninle tanışmak istiyorum aynı sınıftayız ama tanışmıyoruz tanışabilir miyiz diye soracaksın bu kadar basit ya karşınızdaki canavar değil ya salın kendinizi biraz sıkmayın en kötü olmaz der gider dünyanın sonu değil
sağol kral aslında bu kadar kasmama harbiden gerek yok dediğini yapacağım,kaybetme korkusu yüzünden konuyu açtım zaten ama istemiyorsa dediğin gibi dünyanın sonu değil

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
sağol kral aslında bu kadar kasmama harbiden gerek yok dediğini yapacağım,kaybetme korkusu yüzünden konuyu açtım zaten ama istemiyorsa dediğin gibi dünyanın sonu değil
Ayn öyle kardeşim teklif et kabul etmezse etmez yoluna devam edersin kabul ederse de çok sıkma gidin bir cafeye vs konusun gezin gençsiniz eğlenmeye bakın

KlausM

80+ Silver
ne yazarsak yazalım yine kendi bildiğine gideceksin genelde öyle olur, ne biliyorsan öyle tanışmaya çalış en iyisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Çok uzun ve itici yüzyüze tanışmak daha iyidir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
hocam kızla ne konuşmuşluğum var nede bi samimiyetim şimdi diyelimki böyle bişey yaptım(zaten bunu yapıcak cesaretim olsa gider kızla konuşurdum ama neyse)kız terslemesin beni şimdi
Ulan öyle bir şey yapsan ters kelepçeyle alırlar seni burası amerikamı

Zaten bunu yüzüne söyleyeceksin 😂
Vay abim ilk kez benden önce buradasın

Kanka sınıftan birini bırak okuldan biriyle bile sevgili olunmaz sen sal kızı uğraşma

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Arkadaşlar sınıfımda hoşlandığım bir kız var ancak ne yapacağım bilmiyorum yaklaşık 2 senedir aynı sınıflardayız ama toplasan 10 kelime konuşmuşuzdur,bu kızla nasıl sohbet açıp tanışabilirim? ig hesabını biliyorum ama ordan yazsammı bilemedim kızla hergün durakta karşılaşıyoruz aynı sınıflardayız,ne biriyle takılırken nede bi erkekle flörtleşirken gördüm nasıl yapabilirm tecrübeli arkadaşlar bi taktik verirse sevirim:)
selam herşeyin başlangıcıdır bence selam ver hal hatır sor gerisi gelir

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
Ulan öyle bir şey yapsan ters kelepçeyle alırlar seni burası amerikamı

Vay abim ilk kez benden önce buradasın

Kanka sınıftan birini bırak okuldan biriyle bile sevgili olunmaz sen sal kızı uğraşma
Hocam son senem zaten şurda kaldı 7 ay bence bisey olmaz zaten clddl biseylerln olması 7 ay

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Konuş la. Nasılsın de? Derslerin nasıl de? Ne seviyorsa ondan bahset. Yardım et. Bulmaca değil ki insanlar. Sohbet aç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,658
Üyeler
160,871
Son üye
OnurAlpKocak
Top Bottom