Neler Yeni

Yardım Acil Yardım Lazım Devasa Bir Kasa Gerekli Bize..!!!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar-/-Selamlar Hocam(lar)..
Hemen Konuya Atlıyacam.. Bizim Arkadaş bugün İşteyken Annesi Onun Odasına Misafir Çocuğu Alıyor, Misafir Çocuğu Bilgisayarda Oynarken Oyunu Geçemediği İçin Sinirlenip Odadaki Dekor Olarak Duran Paslanmaz Çelikten Özel Olarak Yapılmış Kratos Leviatan Baltasını Alıp Bilgisayara Dalıyor Bilgisayarın İç Aksamında Bir Sıkıntı Yok Ama Dış Kasa, Fanlar Ve Radyatörler Çöp Olmuş Durumda Bundan Dolayı Hem Üste Hem Ön Tarafa 400 Küsür'lük Fanları Ve Radyatörü Yerleştirebileceğimiz Geniş Güzel Bİr Kasa Lazım Keza Ön Tarafa Ekran Kartının Radyatörü Gelecek Üst Tarafa İşlemcinin Radyatörü Gelecek (Radyatörler Yenilenecek Onları Dikkate Almayın Keza Şuan Bize Sadece Dış Kasa Lazım Gerisi Hazırlanıyor Şuan Diyebilirim)..

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Nuri Emir kaygusuz
bütçe belirtirmisiniz ? birde kullanacağınız fan ve sıvı soğutma boyutu nedir ?

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Rauf Emir
Devasa kasa dediğiniz ölçüler (derinlik genişlik yükseklik) bunlar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Serkan karakaya
Merhabalar-/-Selamlar Hocam(lar)..
Hemen Konuya Atlıyacam.. Bizim Arkadaş bugün İşteyken Annesi Onun Odasına Misafir Çocuğu Alıyor, Misafir Çocuğu Bilgisayarda Oynarken Oyunu Geçemediği İçin Sinirlenip Odadaki Dekor Olarak Duran Paslanmaz Çelikten Özel Olarak Yapılmış Kratos Leviatan Baltasını Alıp Bilgisayara Dalıyor Bilgisayarın İç Aksamında Bir Sıkıntı Yok Ama Dış Kasa, Fanlar Ve Radyatörler Çöp Olmuş Durumda Bundan Dolayı Hem Üste Hem Ön Tarafa 400 Küsür'lük Fanları Ve Radyatörü Yerleştirebileceğimiz Geniş Güzel Bİr Kasa Lazım Keza Ön Tarafa Ekran Kartının Radyatörü Gelecek Üst Tarafa İşlemcinin Radyatörü Gelecek (Radyatörler Yenilenecek Onları Dikkate Almayın Keza Şuan Bize Sadece Dış Kasa Lazım Gerisi Hazırlanıyor Şuan Diyebilirim)..
Fıkra gibi bir olay resmen. Geçmiş olsun :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,637
İsim
Hacı
Sistem özellikleri nedir? Bir de bütçe?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Semi kaan Çakır
kasayı çocuğun ailesi alıyor dimi ?

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
kasayı çocuğun ailesi alıyor dimi ?
Evet Kasayı Çocuğun Ailesi Alıyor.. En Başta Çocuğun Babası Ben Yeni Kasa Alıcam Aynısını Diyip Zararı Karşıladığını Düşünerek 2.El PC Getirmiş 2008 Yılından Kalma Sonrasında Bizim Arkadaş Diyor "Abi Benim Kasaya Denk Mi Bu.. Benim Bilgisayarda Çalışan Programlar Bunda Nasıl Çalışsın" Falan Demiş Adamda "O Da Kasa Bu Da Kasa Ne Olacak İkiside Aynı Ne Olacak Ki" Dİyor Bunun Üstüne Bizim Arkadaş Aradaki Farkları Anlatıyor Ufaktan "Hocam Şimdi Bu Bilgisayarda 500mb GPU Var Bendeki GPU 24Gb, İşte Bunda RTX Var O Böyle Şöyle Benim Bu Kasada Yapay Zeka İçin Gerekli Bilmem Ne Çekirdekleri Var Yapay Zeka İçin Şöyle Düzenleme Var Bu Uygulama İçin Bu Gerekli Bu Bunda Yok" Falan Fistan Diye Anlatmış En Son Adam "Yav A** Koyim Sen Bunda Oyun Oynamayacan Mı Sonuçta Ne Tatava Anlatıyon Kardeşim Sen, 2 Günlük Aklınla Bize Akıl Öğretiyon" Diye Bi Gelmiş Bizim Arkdaş "Yoo Abi Bu Benim Şirket Bilgisayarım Ben Bunla Para Kazanıyorum Al Bunlarda Yaptığım İşler Bunlar Da İş Yaptığım Milyar Dolarlık Şirketler" Diye Çıkınca Adam "Hea Tmm Öyleyse Hallederiz" Diyip Sıvışıyor Aramalara Bile Cevap Vermiyormuş. Kadınla Da Arkadaşın Annesi Sürekli İrtibattaymış Alsın Kasayı Ödeyelim Diye Söyleniyormuş..
Bizimki De Bu Adamın Dal Y** Lığına İnat Böyle Devasa Bi Kasa Alıp Koyacam Diyor..
Min 420mm Radyatör Genişliği Hem Üstte Hem Önde Olan Bir Kasa Bakıyoruz..
Bütçe Sınırsız Gibi DÜşünebilirsiniz..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem Özellikleri Derken Hocam..?! Sadece Dış Kasa Bakıyoruz Ama Fanları Sorduysan Şuan Takılacak Olan Radyatör Boyutu CPU İçin 420mm Üstte GPU İçinse 420mm Ön Tarafa Olacak Şekilde 2 Adet Var..

Sistem Özellikleri Derken Hocam..?! Sadece Dış Kasa Bakıyoruz Ama Fanları Sorduysan Şuan Takılacak Olan Radyatör Boyutu CPU İçin 420mm Üstte GPU İçinse 420mm Ön Tarafa Olacak Şekilde 2 Adet Var..

Devasa kasa dediğiniz ölçüler (derinlik genişlik yükseklik) bunlar mı
Yani Sizin Devasanız Nedir Bİlemem Ama Evde Saklanacak Oraya Buraya Koyabileceğiniz Tarzda Kasalardan 140*5*2Slot Olcak Şekilde 700mm Yatayda Ve Dikeyde (Üstte Ve Önde), 280mm Derinlikte Olacak Şekilde Kasa Mevcut Ama Onun Önü, Üstü, Altı Vsr Full Cam Paneller Var Ondan Dolayı Arkadaş İstemedi Daha Böyle Mesh Olsun Diyor Bunun Her Tarafı Cam Bunu Ben Kendimde Kırarım Dİyerek Almadı.. Ondan Dolayı Min Değerler Belirttik Bizde İşte Dikeyde Ve Yatayda (Önde Ve Üstte), 480mm (140*3) Radyatör'ü Koyabileceğimiz Bir Kasa Olsun Yeter Dedik..

Hea Bu Arada Piyasada Ön Ve Üst Panelleri 840mm*420mm Olacak Şekilde Kasaların Olduğunu Bilmekteyiz Ama Bunların Konsept Kasalar Olduğu Ve Çok Nadir Olduklarını Da Göz Önünde Bulundurarak Ve Standart Bir Ev Kasasına Göre Değerlendirecek Olarak Devasa Dedik..

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,637
İsim
Hacı

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Yunus Şahin
Satışta olsa DeepCool Morpheus olurdu da satışta yok kasa 😂

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
https://www.qp.com.tr/lian-li-lancool-iii-rgb-siyah-mid-tower-e-atx-bilgisayar-kasasi

Cooler Master HAF700 de var iki attığım modelin siyahı da var
Hocam Valla Bizim Arkadaş Atılan Kasalarda Kararsız Kaldı Ama Lian Li'yi Alacak Gibi Duruyor Keza Diğerlerinde Direkt 420 Takamıyorsun Gibi Bişey Miymiş Neymiş Extra Bir Aparat Gerekiyormuş Sanırım Onun İçin Delikler Olmadığından Mı Ne.. Bişeyler Geveledi Bende Anlamadığımdan Bu Tarz Über Kasa İşlerinden "Aynen Abi" Diyen Çocuk Gibi Dinledim Diyebilirim Ama Beğendi Gibi Duruyor Elinize Emeğinize Sağlık Kasalar İçin..

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord