Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Vergi dahil 853.58TL almış oldum.
Birde klavye bekleyeceğim ajazz veya Aula
ajazz’ın vergisiz 330 TL'ye gelen klavyesi gelse bende onu alıcam da gelmiyorVergi dahil 853.58TL almış oldum.
dünNe zaman aldınız
Bu muajazz’ın vergisiz 330 TL'ye gelen klavyesi gelse bende onu alıcam da gelmiyor
evet o sizden hızlısı yok galiba almadığınız fırsat kaldı mı şaka maka hayırlısı olsun dostum güle güle kullanBu mu
bu ürünün model adı nedirBu mu
linkini atabilme şansın var mıdır hocamBu mu
Teşekkür ederim valla kalmadı her üründen aldım ama keşke apex almasaydım diyorum elde kalacak gibi geliyor 4-5 tane iptal ettim 2 taneyi edemedim kargo da diyeapex’in satıcı daha hızlıymış dün aldım bugün kargolanmış pro beklemişti birkaç gün
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet o sizden hızlısı yok galiba almadığınız fırsat kaldı mı şaka maka hayırlısı olsun dostum güle güle kullan
oo güzel klavye, var mı linki ustam?Bu mu
bu ürünün model adı nedir
AJAZZ DKM200linkini atabilme şansın var mıdır hocam
AJAZZ DKM200
https://www.temu.com/goods_snapshot..._1730298021677_n40fvvxyxn&refer_page_sn=10032 stok yok amaoo güzel klavye, var mı linki ustam?
yok be niye öyle karamsarlığa düştün prodan çok daha karlı olduğu kesinTeşekkür ederim valla kalmadı her üründen aldım ama keşke apex almasaydım diyorum elde kalacak gibi geliyor 4-5 tane iptal ettim 2 taneyi edemedim kargo da diye
Düzgün kullanamadıktan sonra ne işe yarar taylantlı biriyle konuştum yeni satın almış youtube de incelemesi var takılma yaptığını söyledi dün peş peşe iptal ettim de 2'si kaldı şansıma onları edemedimyok be niye öyle karamsarlığa düştün prodan çok daha karlı olduğu kesin