Aldım geçtim o zaman APEX'i de yanına koyduğum ürünleri iptal edince daha uygun fiyata gelditek fark birinde lcd ekran var diyerinde yok
İyice bastırarak dener misin aynısı bana beyaz rog gladius 3 te olduBenim ilk siparişim elime ulaştı, tongaya geldik. Plastiği hatalı ürünün. Üzerinde silince çıkmayan izler var. Çinliler geçirdi bize.Alıntıyı görüntüle
Hocam acaba eliniz kaç cm? Yani benim elim biraz uzun 16-18cm arası elimi oturur mu emin olamadım3395 sensör, 1000hz, Telink mcu hocam. Daha önce darmoshark m3-s kullanmıştım onda da bu mcu vardı. Sorunsuz, performanslı bir mcu. Ben mouse'un şeklini denemek için aldım. Çok iyi oldu elime.
Buradan kullandığınız mouse ile karşılaştırabilirsiniz.Hocam acaba eliniz kaç cm? Yani benim elim biraz uzun 16-18cm arası elimi oturur mu emin olamadım
aynen bi 4-5 yabancı ile konuştum sadece dongke yakın değilken sıkıntı oldularını söyledi oda nadir çokta sıkıntı olmaz 1k-4k arasındatek fark birinde lcd ekran var diyerinde yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
sendemi apex aldın
gelince bakıcaz artık iade yaparız en kötübende aldım 159, ilk elime 179 ulaştı. Sonuçta aynı fabrika üretmiyor mu bunları. Ben 179'u uyguna almıştım, 159'da uygun fiyata satılıyor. Bi' b*k varki satıyorlar bu fiyata demek istiyorum.