ErenMaiky
80+ Silver
Ne gibi sıkıntı varmışpembe ve turuncu modellerde sıkıntı olduğu söylenmiş redditte, akıbeti nedir?
Ne gibi sıkıntı varmışpembe ve turuncu modellerde sıkıntı olduğu söylenmiş redditte, akıbeti nedir?
Ne gibi sıkıntı varmış
Mouse takiliyor gibi . Turuncu hakkında böyle söyleyen tahmini kaç kişi var redditte?şu olay
Renge göre mi içine parça yerleştiriyorlar.pembe ve turuncu modellerde sıkıntı olduğu söylenmiş redditte, akıbeti nedir?
arkadaşlar benim mızrak pardon mouse geldide bunun driver linki var mıdır bulan atabilir mi
M800 pro mu? düz M800 mü? bildiğim kadarıyla M800 pronun 3370 versiyonu da var belki onu kullanmış olabilirsin ondan pek memnun değil kullanıcılar, benim aldığım 3395 versiyon.Kanka m800ü kullandım tüm samimiyetle söylüyorum asla kullanmadan iade et 1 ayda elinde patlar o mouse çok ciddiyim amazondan aldıysan vergiyide iade ediyorlardı galiba
3395 versiyonuM800 pro mu? düz M800 mü? bildiğim kadarıyla M800 pronun 3370 versiyonu da var belki onu kullanmış olabilirsin ondan pek memnun değil kullanıcılar, benim aldığım 3395 versiyon.
çok iyi olur teşekkürler.Bende f75 iki rengini aldım . 2 adette magaee siyah beyaz olarak pudding keycaps aldım. Eğer erken gelirse sizin için fotoğraf atarım . Örnek olması açısından