Beyazını çektim beyler hayırlı olsun alırım
Ajazz populizminin yanında bu ürünü aldım sizce nasıl?
*******(SWİTCHLER)
*******(TEMUDA İNDİRİM KODLARI, DAHA FAZLA DA OLABİLİR AZ DA BİLMİYORUM İLK ALIŞVERİŞİM.)*******
ANA EKRANDA ARAMA KISMINA act695556, dpp3976 VE vrgtr15030 KODLARINI GİRİN BEN O ŞEKİLDE BİRAZ İNDİRİM YAPMIŞTIM. TELEFONDAN UYGULAMA ÜZERİNDEN YAPTIM.
*******THUNDER BLACK SOUND TEST********
hocam switchsiz gelse bile hala fiyatının çok çok altı fiyata satılıyor alın geçin bakmayın bile öyle söyleyim 4000 mah batarya zaten en aşağı 500 600 tl her türlü değer yaniHocam o switchler hakkında fazla bilgim yok alınır mı şu an
ben şimdi aldım sorun olmadı bilmiyorumAdrese Türkçe karakter yazmak sorun oluyor mu arkadaşlar?
hayır ben Türkçe karakter yazdım hiç sorun olmadan gelmişti siparişimAdrese Türkçe karakter yazmak sorun oluyor mu arkadaşlar?
ne kadar sürede geliyor?hayır ben Türkçe karakter yazdım hiç sorun olmadan gelmişti siparişim
Tmmdır hocam eyvallahhocam switchsiz gelse bile hala fiyatının çok çok altı fiyata satılıyor alın geçin bakmayın bile öyle söyleyim 4000 mah batarya zaten en aşağı 500 600 tl her türlü değer yani
Hocam klavyenin vergisiz, kargosuz fiyatı 70usd zaten. 300sayfa yazı olmasının sebebi de bu
Aldık bakalım. Rampage'i hemen ilana koyalımaralarında rampagein garibanlık seviyesi alınır hocam ya alabiliyorsanız bedava fiyat switchleri alide daha pahalıya geliyor kasası zaten ekstra pahalıdır aulanın alın hocam en kötü sergilersiniz yani
Leobog reaper veya graywood.Ben teşekğr ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun switch ne
Kesinlikle alınır. Fiyatı 70usd+ vergi normalde zatem.Bu kavalye alınır mı yani
1.5-2k koyar wooting alirim. Veya biraz daha altına kendim de kullandığım monsgeek m1w he. alırımgerçekten ss klavyeler çok pahalı ya apex pro manyetik switch değil mi ? 8.5k fiyata alınmaz bence daha düşük fiyata aynı seviyede ürünlerin bulunabileceğini düşünüyorum w75 veya atk rs7 alınabilir bence Türkiye içi olarak. bi tane de yanına aula f75 alırsın tamamdır bu iş
Afiyet olsun hocamAldık bakalım. Rampage'i hemen ilana koyalım
2 tane aldık ya bi arkadaşıma bi banaLeobog reaper veya graywood.
Rogun switchler cherry vari, deli gibi yay sesi oluyor. Spacea basarken midem kalkıyordu benim.
Kesinlikle alınır. Fiyatı 70usd+ vergi normalde zatem.
1.5-2k koyar wooting alirim. Veya biraz daha altına kendim de kullandığım monsgeek m1w he. alırım
Afiyet olsun hocam
Tek paket için demi bu ben sipariş verdim uçakta şimdi ikinci paketi verdim aynı anda gümrüğe gelmezler herhalde1070tlyi aşıyor ise, aynı anda gümrüğe geliyorsa kesinkikle takılıyor. Aynı satıcıdan tek tc ile toplamı 30euro üstü ürün alırsan gg.
Aynı anda gümrüğe gelirse sıkıntı. İkisi toplanıp hesaplanıyor.Tek paket için demi bu ben sipariş verdim uçakta şimdi ikinci paketi verdim aynı anda gümrüğe gelmezler herhalde
Hayırlı olsun2 tane aldık ya bi arkadaşıma bi bana
Son 10 günde maaşı yedik a