Neler Yeni

Böbreklerin sağlığı nasıl anlaşılır

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
bayadır kreatine ara vermeden kullanıyorum. Doğru dozda tabi. En son 7 ay önce kan testi verdim. her şey baya iyiydi. Muhtemelen hala bir sıkıntı yoktur. Konu açma sebebim kan testi vermeden böbreklerin düzgün çalışıp çalışmadığını anlayabilirmiyiz. Kan testi vermeye üşeniyorum açıkçası

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
bayadır kreatine ara vermeden kullanıyorum. Doğru dozda tabi. En son 7 ay önce kan testi verdim. her şey baya iyiydi. Muhtemelen hala bir sıkıntı yoktur. Konu açma sebebim kan testi vermeden böbreklerin düzgün çalışıp çalışmadığını anlayabilirmiyiz. Kan testi vermeye üşeniyorum açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence ver anca öyle anlarsın bence.

Bence ver anca öyle anlarsın bence.
bak burada cevap var foto bak

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11.1 KB · Hit: 49

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,194
İsim
Hakan
Kreatin ara vermeyı gerektırmıyor doktorun bilgili ise CK ve krewtinin degerini dpgru yorumlar

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kreatin ara vermeyı gerektırmıyor doktorun bilgili ise CK ve krewtinin degerini dpgru yorumlar
Sağlık ocağı dediğimiz hastanede yaptırıyorum testi oradaki aile hekimi mi deniyor o doktor kontrol ediyor. Geçen sefer her şey iyi demişti fakat 7 ay geçti üstünden 7 aydır kreatin kullanıyorum yüksek çıkma ihtimali varmı kanda? Söylerim sorarsa kreatin kullanıyorum diye fakat %90 eminim bu tip doktorlar anlamayacaktır

.RBO.

80+ Silver
Tam çıkmaz ama idrar renginden birşeyler anlaşılabilir ama yinde kan testinin verdiğini vermez ve kan testi verince muhtemelen kreatinin in yüksek cıkar (creatin kullandığın için) ve doktor böbrek problemin olduğunu söyleyebilir

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
şakaya gelmez bence hemen yapmalısın bundan 5 sene önce bende kan testi yaptırmayı akıl etmesem belki şuan böbreklerimden yoktu..
İhmal edilecek bir şey yokki her yıl kontrol olmak mı gerekiyor sanki? Kaç kişi yapıyor böyle yinede ben test yaptırırım

Tam çıkmaz ama idrar renginden birşeyler anlaşılabilir ama yinde kan testinin verdiğini vermez ve kan testi verince muhtemelen kreatinin in yüksek cıkar (creatin kullandığın için) ve doktor böbrek problemin olduğunu söyleyebilir
Söylerim kullanıyorum diye. Ama anlamaz büyük ihtimal. İdrar olarak genelde şeffaf çıkıyor bazende açık sarı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Kesin yaptır belli olmuyor. Ben bende sorun olmaz diyordum ürik asit ve kreatin fırlamış. Şimdi zar zor düşürdüm.

.RBO.

80+ Silver
İhmal edilecek bir şey yokki her yıl kontrol olmak mı gerekiyor sanki? Kaç kişi yapıyor böyle yinede ben test yaptırırım

Söylerim kullanıyorum diye. Ama anlamaz büyük ihtimal. İdrar olarak genelde şeffaf çıkıyor bazende açık sarı
Anlar kreatinin çıkar muhtemel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,899
Üyeler
161,518
Son üye
sabrinyo
Top Bottom