Böbreklerin sağlığı nasıl anlaşılır

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
982
bayadır kreatine ara vermeden kullanıyorum. Doğru dozda tabi. En son 7 ay önce kan testi verdim. her şey baya iyiydi. Muhtemelen hala bir sıkıntı yoktur. Konu açma sebebim kan testi vermeden böbreklerin düzgün çalışıp çalışmadığını anlayabilirmiyiz. Kan testi vermeye üşeniyorum açıkçası

bayadır kreatine ara vermeden kullanıyorum. Doğru dozda tabi. En son 7 ay önce kan testi verdim. her şey baya iyiydi. Muhtemelen hala bir sıkıntı yoktur. Konu açma sebebim kan testi vermeden böbreklerin düzgün çalışıp çalışmadığını anlayabilirmiyiz. Kan testi vermeye üşeniyorum açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ver anca öyle anlarsın bence.

bak burada cevap var foto bak

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11.1 KB · Hit: 58

bak burada cevap var foto bak
Neyse kan testi yaptırırım üşenmez isem

Kreatin ara vermeyı gerektırmıyor doktorun bilgili ise CK ve krewtinin degerini dpgru yorumlar

Kreatin ara vermeyı gerektırmıyor doktorun bilgili ise CK ve krewtinin degerini dpgru yorumlar
Sağlık ocağı dediğimiz hastanede yaptırıyorum testi oradaki aile hekimi mi deniyor o doktor kontrol ediyor. Geçen sefer her şey iyi demişti fakat 7 ay geçti üstünden 7 aydır kreatin kullanıyorum yüksek çıkma ihtimali varmı kanda? Söylerim sorarsa kreatin kullanıyorum diye fakat %90 eminim bu tip doktorlar anlamayacaktır

Tam çıkmaz ama idrar renginden birşeyler anlaşılabilir ama yinde kan testinin verdiğini vermez ve kan testi verince muhtemelen kreatinin in yüksek cıkar (creatin kullandığın için) ve doktor böbrek problemin olduğunu söyleyebilir

şakaya gelmez bence hemen yapmalısın bundan 5 sene önce bende kan testi yaptırmayı akıl etmesem belki şuan böbreklerimden yoktu..
İhmal edilecek bir şey yokki her yıl kontrol olmak mı gerekiyor sanki? Kaç kişi yapıyor böyle yinede ben test yaptırırım

Tam çıkmaz ama idrar renginden birşeyler anlaşılabilir ama yinde kan testinin verdiğini vermez ve kan testi verince muhtemelen kreatinin in yüksek cıkar (creatin kullandığın için) ve doktor böbrek problemin olduğunu söyleyebilir
Söylerim kullanıyorum diye. Ama anlamaz büyük ihtimal. İdrar olarak genelde şeffaf çıkıyor bazende açık sarı

Kesin yaptır belli olmuyor. Ben bende sorun olmaz diyordum ürik asit ve kreatin fırlamış. Şimdi zar zor düşürdüm.

İhmal edilecek bir şey yokki her yıl kontrol olmak mı gerekiyor sanki? Kaç kişi yapıyor böyle yinede ben test yaptırırım

Söylerim kullanıyorum diye. Ama anlamaz büyük ihtimal. İdrar olarak genelde şeffaf çıkıyor bazende açık sarı
Anlar kreatinin çıkar muhtemel

Geri