Neler Yeni

Böbreklerin sağlığı nasıl anlaşılır

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
Kesin yaptır belli olmuyor. Ben bende sorun olmaz diyordum ürik asit ve kreatin fırlamış. Şimdi zar zor düşürdüm.
Kreatin yüzünden mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlar kreatinin çıkar muhtemel
Çıkar zaten 10 aydır kullandığım için normal ama çıkması bi sorun anlamına glemiyor
dimi. Dışarsan takviye alıyoruz sonucta. Anlamaz derken onu kast etmiyorum. Kreatin kullandığım için yüksektir desemde anlamaz kullanma der biliyorum

Son düzenleme:

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,195
İsim
Hakan
Kreatin yüzünden mi?

Çıkar zaten 10 aydır kullandığım için normal ama çıkması bi sorun anlamına glemiyor
dimi. Dışarsan takviye alıyoruz sonucta. Anlamaz derken onu kast etmiyorum. Kreatin kullandığım için yüksektir desemde anlamaz kullanma der biliyorum
Kreatin kreatinin olarak atıldığı için normal
Yapılan calısmalar bobrek uzerınde hasar bırwkmadıgını gosterıyor

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
Kreatin kreatinin olarak atıldığı için normal
Yapılan calısmalar bobrek uzerınde hasar bırwkmadıgını gosterıyor
Kreatin zaten uzun vadede de zarar veren bir supplement değil. Bol su içtiğim için böbreklerimde bir sorun olmaz diye düşünüyorum. 2 gün sonra anlarız zaten

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,195
İsim
Hakan
Kreatin zaten uzun vadede de zarar veren bir supplement değil. Bol su içtiğim için böbreklerimde bir sorun olmaz diye düşünüyorum. 2 gün sonra anlarız zaten
Yes zarar vermez zatende
Böbrek yetmezliği testiyle uğşaştırmasın diye dedim

eneskaya6

80+ Silver
kan testi ver bence kesinlile ve 7 ay önceki sonuc ile kıyasla. sana bi artısı olmuş mu kullandığın şeylerin genel olarak daha iyi anlarsın

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
kan testi ver bence kesinlile ve 7 ay önceki sonuc ile kıyasla. sana bi artısı olmuş mu kullandığın şeylerin genel olarak daha iyi anlarsın
Evet karşılaştıracağım hocam gideceğim test vermeye

eneskaya6

80+ Silver
günde 3lt-3.5 civarı ideal sporcu için. daha fazla iciyorsan azaltmanı tavsiye ederim. olması gerekenden fazla su icmek böbrekleri yıpratır ve böbrek yetmezliğine kadar gider

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Kreatin yüzünden mi?

Protein ve kratin kullandımda kreatini az kullandım aslında

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
Top Bottom