Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marisquex

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
usb dongle ile bağlantı kuramadım bir türlü neyi yanlış yapıyorum acaba diyeceğim yeşil ışıktan mavi ışığa geçiyor kulaklık direkt bluetooth da çalışıyor ama diğer bağlantıyı kuramadım

şuan bluetooth bağlantısı da gitti kulaklık yeni geldi
basılı tuttuğumuzda aktif olmuyor mu on of ve şarkı değiş şeklinde
Basılı tutarak kulaklığı açıp kapatabilirsin. Arka arkaya 3 kere basarak wireless / bt arasında geçiş yapabilirsin.

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Caner ÇARŞANBA
Basılı tutarak kulaklığı açıp kapatabilirsin. Arka arkaya 3 kere basarak wireless / bt arasında geçiş yapabilirsin.
sorun usb dongleyi ses kartının olduğu porta takmamammış .. normal usb portuna takmışım çözüldü sorun teşekkürler.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Deneyimleyince dolby-Thx arasi fark varsa soyler msniz?Hs80den barracuda x e gecince seviye dusmus gibi hissettigim icin kulakligi rafa kaldirdim
Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim belki dolby iyiyse thx almaya gerek kalmaz
Dolby'nin "Music" ayarında normalinden daha iyi oluyor (foto ekledim). Ancak yine de THX'in ses kalitesi bana daha iyi geldi. Youtube'dan Dolby için EQ ayarı yaptım ancak pek olmadı, basslar sönük gelmeye başladı. Belki de daha iyi bir EQ ayarıyla Dolby THX kadar iyi performans verebilir ancak bilen birinin yapıp ayarları göstermesi gerekiyor.
1730913340486.png

Burası için iyi bir ayar bulup denemek lazım.
1730913466136.png

@_Emir bence sen de THX ile deneyebilirsin. Sonuçta 15 gün ücretsiz kullanılabiliyor. Belki de benim müzik kulağım yoktur. Siz de mutlaka deneyin.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Dolby'nin "Music" ayarında normalinden daha iyi oluyor (foto ekledim). Ancak yine de THX'in ses kalitesi bana daha iyi geldi. Youtube'dan Dolby için EQ ayarı yaptım ancak pek olmadı, basslar sönük gelmeye başladı. Belki de daha iyi bir EQ ayarıyla Dolby THX kadar iyi performans verebilir ancak bilen birinin yapıp ayarları göstermesi gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle

Burası için iyi bir ayar bulup denemek lazım.
Alıntıyı görüntüle

@_Emir bence sen de THX ile deneyebilirsin. Sonuçta 15 gün ücretsiz kullanılabiliyor. Belki de benim müzik kulağım yoktur. Siz de mutlaka deneyin.
Aslında bunun icin konu acmistim.Bi bakablrsniz isterseniz.

Ek olarak muzik performansini gectim ses seviyesi de bana epey dusuk kalıyor.hs80i ben hoparlor niyetine kullanabiliyorum.Fakat barracuda x ile bu mumkun degil onun icin rafa kaldirdim gibi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
+++
ben böyle bir program bulamadım. Bilen varsa söyleyebilir mi?
fark etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bu aletin şarj seviyesini falan göreceğimiz bir program yok mu?
Mobilde "Razer Audio" isminde bir program var. Telefona bağlayınca orada şarjını gösteriyor. Bir yandan da şarj ediyorum. Bilgisayarın USB portunu kullanmama rağmen bir hayli hızlı şarj oluyor. Normal 5V/2A'lık adaptörle şarj etsem çok daha hızlı olacaktır.

Ancak bilgisayarda böyle bir özellik yok gibi.
1730914705604.jpeg

Amd34

80+ Silver
Beyler takaslamak isteyen varsa ajazz 159 apex ile turuncu renk takas edebiliriz

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Aslında bunun icin konu acmistim.Bi bakablrsniz isterseniz.

Ek olarak muzik performansini gectim ses seviyesi de bana epey dusuk kalıyor.hs80i ben hoparlor niyetine kullanabiliyorum.Fakat barracuda x ile bu mumkun degil onun icin rafa kaldirdim gibi
Ben HS80 kullanmadım dolayısıyla bir kıyaslama yapmam doğru olmaz ancak Corsair Void RGB Elite Wireless'a göre kıyaslama yapmam gerekirse ses seviyesi olarak hemen hemen aynılar. Hatta THX ile birlikte Razer daha yüksek ses veriyor. HS80 bu kulaklıklara göre fiyat olarak daha yukarıda kalıyor. Dolayısıyla karşılaştırmak sadece Razer Barracuda X'den soğumana sebep olur. Fiyatına göre değerlendir ve THX'in deneme sürümünü bir dene. HS80 ile kapışamayacağı için yine de rafa kaldırırsın muhtemelen, ben de kaldırırdım çünkü elde daha iyi bir kulaklık var. Ancak en azından merakını giderirsin.

Sendeki HS80'i kablosuz olarak yorumladım ancak kablolu olansa da değişen bir şey olmaz çünkü aynı fiyattaki kablolu ve kablosuz ürünler arasında performans farkı olması normal diye düşünüyorum. Kablolu olunca batarya, alıcı-verici vesaire derdi olmadığı için HS80'e 50mm sürücü koymuşlar. Razer'da 40mm sürücü var mesela. Sürücü büyüklüğüne bakarak yorum yapılmaz tabi ancak bir örnek verdim sadece. Teknolojileri hakkında detaylı bilgim yok.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Ben HS80 kullanmadım dolayısıyla bir kıyaslama yapmam doğru olmaz ancak Corsair Void RGB Elite Wireless'a göre kıyaslama yapmam gerekirse ses seviyesi olarak hemen hemen aynılar. Hatta THX ile birlikte Razer daha yüksek ses veriyor. HS80 bu kulaklıklara göre fiyat olarak daha yukarıda kalıyor. Dolayısıyla karşılaştırmak sadece Razer Barracuda X'den soğumana sebep olur. Fiyatına göre değerlendir ve THX'in deneme sürümünü bir dene. HS80 ile kapışamayacağı için yine de rafa kaldırırsın muhtemelen, ben de kaldırırdım çünkü elde daha iyi bir kulaklık var. Ancak en azından merakını giderirsin.

Sendeki HS80'i kablosuz olarak yorumladım ancak kablolu olansa da değişen bir şey olmaz çünkü aynı fiyattaki kablolu ve kablosuz ürünler arasında performans farkı olması normal diye düşünüyorum. Kablolu olunca batarya, alıcı-verici vesaire derdi olmadığı için HS80'e 50mm sürücü koymuşlar. Razer'da 40mm sürücü var mesela. Sürücü büyüklüğüne bakarak yorum yapılmaz tabi ancak bir örnek verdim sadece. Teknolojileri hakkında detaylı bilgim yok.
Kablolu var malesef.Ben 2023 yılında almıştım.Hs80 daha yenı gelmişti o zamanlar wirelesi 15k idi.Fakat teşekkür ederim yine de bilgilendirdiğiniz için

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir

Aklıma geldi thx deneme uyeligini nasil aldiniz daha dogrusu kodu nerden temin ettiniz

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Aklıma geldi thx deneme uyeligini nasil aldiniz daha dogrusu kodu nerden temin ettiniz
Deneme üyeliği için kod istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen her seri numarasına 1 tane deneme üyeliği tanımlamışlar. THX'e Barracuda X'in seri numarasını tanumladığın Razer hesabınla girince direkt aktif 15 gün aktif olur.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Deneme üyeliği için kod istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Muhtemelen her seri numarasına 1 tane deneme üyeliği tanımlamışlar. THX'e girince direkt aktif 15 gün aktif oluyor.
Thx aktif etmek için sadece thx driverini indirmek yeterli değil mi?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Thx aktif etmek için sadece thx driverini indirmek yeterli değil mi?
Belki 7.1'i de aktif etmek gerekiyordur ama bilmiyorum. Her şey için ayrı uygulama yapmışlar, insanda kafa bırakmadılar ki. :peepo1:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Belki 7.1'i de aktif etmek gerekiyordur ama bilmiyorum. Her şey için ayrı uygulama yapmışlar, insanda kafa bırakmadılar ki. :peepo1:
Açtığım konuda belirtmiştim :D Hepsini indirmek istemiyorum.Razere geçip ses ayarlarını kurcaladıktan sonra hs80e tekrar geçtiğimde eq ayarı tepki vermiyordu.Onun için uğraşmayıp pcyi sıfırladım.Zaten sıfırlamayı düşünüyordum.Fakat yine olursa uğraşmak istemiyorum ondan dolayı sordum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom