Neler Yeni

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
omer
3-4 saattir proyu 2k da kullanıyorum çok sevdim. SteelSeries Aerox 3 Wireless var yedeğe aldım onu proyu kullanıcam. Çok daha akıcı geliyor pro.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Nik Flatron
bugün sarı sitede bir satıcı 900 tl den apex satıyordu (ilanı dün açmıştı). İlanında ara ara takılma yaptığını söylemişti apexin. Kendisinin satın aldığı apexler sorunlu sanırım. Apex almak isteyen olursa dikkat etsinler bu satıcıya. kendisine soru sordum ama cevap vermeden ilanı yayından kaldırdı. Bu forumda da üye kendisi. Ben ekran görüntüsünü aldım ilanının. aynı forum arkadaşımız apex konusunda da ürünün bugün teslim edileceğini yazıyordu. Kafam karıştı biraz. İlanı dün açmış. Apexler bozuk diyor. Bugün forumda eline bugün geçtiğini söylüyor. Sahibinden üzerinden soru sorunca da ilanı yayından kaldırıyor. Garip. Tutarsız bir durum var. Güvenilir değil kesinlikle. Bu arkadaşın sahibinden üzerinden farklı hesapları mevcut.

apexx.jpg

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
güncelleme niteliğinde konuya son kez yazıyorum.
8khz de şarjı günlük/oyun tarzında 2 gün 10 dakika gidiyor.
bu sefer dock şarj bitişini doğru gösterdi fakat şarj alış seviyesi hala hatalı 5dk lık şarjda yarısı dolmuş olarak gösteriyor. normal hali 2 saatte fulleniyor.
yukarda bahsettiğim şarj azken veya bitmeye çok yakınken takılma kasma olayı bu sefer yapmadı.
alanlara hayırlısı olsun bu hafta eline ulaşan veya ulaşacak vardır zaten kendileriniz deneyimlersiniz iyi forumlar.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
pro için mcu resmi olan varmı içini açan biri.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

furkn423

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim?
Ben daha önce kablosuz standli bir mouse kullanmadım, o yüzden aj159pro ile 2.4g ve kablolu olarak nasıl bağlantı kurulabiliyor bilmiyorum nasıl şarj ediliyor veya 8khz ye fln nasıl alınıyor bana bilgi verebilirmisiniz hepsi hakkında.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim?
Ben daha önce kablosuz standli bir mouse kullanmadım, o yüzden aj159pro ile 2.4g ve kablolu olarak nasıl bağlantı kurulabiliyor bilmiyorum nasıl şarj ediliyor veya 8khz ye fln nasıl alınıyor bana bilgi verebilirmisiniz hepsi hakkında.
ürün içinden bir kablo çıkıyor , o kablonun bir ucunu dock a (sarj istasyonu) bir ucunu da bilgisayarının usb girişine takıyorsun , sonra sarj istasyonunu fareye yakın bir yere konumlandırıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun bu kadar. Dock hem sarj etmek için hem de kablosuz bağlantı için kullanılıyor. Cihazı sarj etmek için Dock üzerindeki girişe oturtuyorsun bu kadar.

furkn423

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
ürün içinden bir kablo çıkıyor , o kablonun bir ucunu dock a (sarj istasyonu) bir ucunu da bilgisayarının usb girişine takıyorsun , sonra sarj istasyonunu fareye yakın bir yere konumlandırıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun bu kadar. Dock hem sarj etmek için hem de kablosuz bağlantı için kullanılıyor. Cihazı sarj etmek için Dock üzerindeki girişe oturtuyorsun bu kadar.
Peki 2.4g ile nasıl bağlanıyor?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Peki 2.4g ile nasıl bağlanıyor?
Dediğim gibi dock u bilgisayara bağlıyorsun ve mousen otomatik olarak 2.4 ghz ile bağlanıyor. Dock aynı zamanda 2.4 ghz alıcı görevi görüyor.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
ekrana koydugumuz resim kayboluyor bir süre hareket ettırmezsek onun ayarı var mı

Top Bottom