Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24 FE 24.699 TL 🔥🔥

omeryavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer Yavuz
Dostum bu devirde 128 gb telefon alınmaz bence. Uygulamaların boyutları vesaire sürekli büyüyor, kameralar da geliştiği için yüksek mb'li fotoğraflar oluyor, en az 256 gb olmalı. Diğer türlü doldur boşalt uğraşırsın muhtemelen.

PNSHER

80+ Bronze

İsimbulamajim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bu devirde 128 gb telefon alınmaz bence. Uygulamaların boyutları vesaire sürekli büyüyor, kameralar da geliştiği için yüksek mb'li fotoğraflar oluyor, en az 256 gb olmalı. Diğer türlü doldur boşalt uğraşırsın muhtemelen.
Ginede bu fiyat bandında buna rakip olabilecek telefon yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çerçeveleri biraz kalın onun haricinde bu fiyatta rakipsiz bir cihaz denebilir.
Samsung S23'den bile ince çerçeveleri var normalde. Ekran gövde oranı %87.8. Sadece ekran boyutu büyük diye size öyle geliyor.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Abi bunu alacagima bi 35k daha koyar cok daha akici ekranli olan ip16 alirim. Biliyorsunuz yazilim vs adamlar yazilimla 60hz i 120hz den daha akici yapiyorlar. Tam f/p olur.
Bu nasıl bir mantık.

PNSHER

80+ Bronze
Ginede bu fiyat bandında buna rakip olabilecek telefon yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung S23'den bile ince çerçeveleri var normalde. Ekran gövde oranı %87.8. Sadece ekran boyutu büyük diye size öyle geliyor.
S23ün ekran gövde oranı daha iyi ki %88 ekran gövde oranı var. S24FE de alt kısımdaki ekstra kalınlık olmasa kabul edilir de bu haliyle a55 gibi duruyor.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben 64GB kullanıyorum 😔

Top Bottom