burak124
80+
Ofçay %20 indirim ile birlikte 1kg x 3 = 399₺
Kısıtlı satıcı takip et Kuponu ile birlikte 369₺
Güzel fiyatOfçay %20 indirim ile birlikte 1kg x 3 = 399₺
Tarım kredi ilk hasat çayı al iç. Keyfine bak. Fazla paran varsa şölen hediyelik beyaz paket çayından sipariş ver. Daha çok paran varsa özçay hediyelik beyaz paket çayından al iç. O zaman çay içtim dersin. Çaykurun içilebilir tek çayı altınbaş serisidir. O seri de şölen ve özçayın beyaz paketlerinin altında kalitededir.1 yıldır Türk çayı içmiyorum (yarısı toz + karışık ot + aroma = ÇAYKUR = Türk çayı )
Tarım kredi ilk hasat çayı al iç. Keyfine bak. Fazla paran varsa şölen hediyelik beyaz paket çayından sipariş ver. Daha çok paran varsa özçay hediyelik beyaz paket çayından al iç. O zaman çay içtim dersin. Çaykurun içilebilir tek çayı altınbaş serisidir. O seri de şölen ve özçayın beyaz paketlerinin altında kalitededir.
Özçayın beyaz paketi ilk 10 a bile giremez dediğiniz çay doğru mu ? Konuyu açan sizsiniz üreten benim. Tarım kredi çayları da özçay kooperatifi tarafından toplanmaktadır. Siz bi deneyin sonra tekrar yazarsınız.Konuyu açan benim neredeyse her yörenin çaylarını denedim dediğiniz çaylar, içtiğim çaylar arasında ilk 10 a bile giremez
Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR
Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2022 ve DUYURULAR | DonanımHaber Forum
2018-2022 yıllarının en kaliteli çay önerilerine, Çaykur çay kalite sıralamasına, en iyi çay markalarına ve sektördeki son duyurulara göz atın!forum.donanimhaber.com
Bahsettiğiniz özçay hangisi?Özçayın beyaz paketi ilk 10 a bile giremez dediğiniz çay doğru mu ? Konuyu açan sizsiniz üreten benim. Tarım kredi çayları da özçay kooperatifi tarafından toplanmaktadır. Siz bi deneyin sonra tekrar yazarsınız.