Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,119
İsim
Kadir
Alıntıyı görüntüle

4299luk siparişleri iptal edip 6.7ye ertesi gün satışa sunmamış gibi yaptıkları açıklamanın yüzsüzlüğüne bak :D Yetkili kişilerde de hiç mi akıl yok anlamadım, bir gün 11kdan satıldığından beri 6.7-7.5 arası satılan bir ürün bu, aktif olarak piyasada 7.4k. Hangi 3 kat fiyat farkı?
Alıntıyı görüntüle
Ürünü reklam ayağına uygun yazıp satarken sorun yok hem lenovonun hem de hb nin müşteri hizmetleri kampanyalı fiyat derken kötü niyet yok alan mı kötü niyetli :D Sanki sistemlerini hackleyip aldık
THH neye göre reddetmiş

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,731
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ürünü reklam ayağına uygun yazıp satarken sorun yok hem lenovonun hem de hb nin müşteri hizmetleri kampanyalı fiyat derken kötü niyet yok alan mı kötü niyetli :D Sanki sistemlerini hackleyip aldık
THH neye göre reddetmiş
Valla lenovo ve hbnin kampanyalı fiyat dediğini de ekledim ben başvuruya yine de ret yemiş şaşırdım açıkçası. Buna itiraz etsem onlar da itiraz etse mahkeme vs oluyor mu? İnternet üzerinden son bir şansım daha var mı?

fruko.gzz

80+ Silver
Valla lenovo ve hbnin kampanyalı fiyat dediğini de ekledim ben başvuruya yine de ret yemiş şaşırdım açıkçası. Buna itiraz etsem onlar da itiraz etse mahkeme vs oluyor mu? İnternet üzerinden son bir şansım daha var mı?
Daha ileriye gitme bizden alırlar boşver hak yiyenin bir tarafından elbet çıkıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,119
İsim
Kadir
Tüketici mahkemesine gidebilirsin ama riskli hakim eğer aleyhine karar verirse avukatlık masrafını da ödüyorsun karşı tarafın en azından böyle duymuştum

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,731
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Tüketici mahkemesine gidebilirsin ama riskli hakim eğer aleyhine karar verirse avukatlık masrafını da ödüyorsun karşı tarafın en azından böyle duymuştum
O 2. mi 3. mü aşamada oluyor diye sordum ben de tam bilmediğimden. Neyse salladım ya aman, nasip değilmiş. Diğer başvuran kişilerinki bence kabul edilebilir, sadece biraz piyasaya bakmasını bilen adam olsun yeter :D

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
Alıntıyı görüntüle

4299luk siparişleri iptal edip 6.7ye ertesi gün satışa sunmamış gibi yaptıkları açıklamanın yüzsüzlüğüne bak :D Yetkili kişilerde de hiç mi akıl yok anlamadım, bir gün 11kdan satıldığından beri 6.7-7.5 arası satılan bir ürün bu, aktif olarak piyasada 7.4k. Hangi 3 kat fiyat farkı?
Alıntıyı görüntüle
hocam üzüldüm, geçmiş olsun. kalan adaylara başarılar diliyorum belki olumlu sonuç alan olur.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,731
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam üzüldüm, geçmiş olsun. kalan adaylara başarılar diliyorum belki olumlu sonuç alan olur.
İnşallah, dediğim gibi biraz beynini kullanıp akakçe falan bakmayı bilen bir heyet üyesi olsa yeterli bence.

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Metin
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
nerenin heyeti bu oradan başvurmayalım

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah
hangi kanun maddelerine dayanarak başvuru yaptınız

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
"3 te 1 fiyattan daha düşük bir fiyattan" kısmına itiraz olarak forumda 6k bandında satın alanların sipariş ve fatura görüntüleri ile itiraz etsek ve yalan beyan ile suçlasak sonuç çıkar mı acaba

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,731
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hangi kanun maddelerine dayanarak başvuru yaptınız
Hatırlamıyorum
"3 te 1 fiyattan daha düşük bir fiyattan" kısmına itiraz olarak forumda 6k bandında satın alanların sipariş ve fatura görüntüleri ile itiraz etsek ve yalan beyan ile suçlasak sonuç çıkar mı acaba
Hocam bir şey çıkaracak olsalar çıkarırlardı, aktif olarak 7.5 satılıyor zaten üçte biri gibi bir mevzu yok ortada.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Hatırlamıyorum

Hocam bir şey çıkaracak olsalar çıkarırlardı, aktif olarak 7.5 satılıyor zaten üçte biri gibi bir mevzu yok ortada.
40-60 yaş arası insanlar değerlendiriyor genel olarak bu talepleri, bazı şeyleri gözlerine sokmak gerekebilir. Bende thh başvurmuştum daha sonuçlanmadı ama yüksek ihtimal bana da ret verecekler, aynı sebep yazılırsa 2. başvuruyu bu yalan beyanları üzerinden yapmayı düşünüyorum. Üstüne yalan fiyat üzerinden kötü niyetli satın almacı damgası yedirip iftira atıyorlar. Bir şeyler çıkabiliriz sonuçta fiyat beyanları yalan, iftira da atıyorlar.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,731
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
40-60 yaş arası insanlar değerlendiriyor genel olarak bu talepleri, bazı şeyleri gözlerine sokmak gerekebilir. Bende thh başvurmuştum daha sonuçlanmadı ama yüksek ihtimal bana da ret verecekler, aynı sebep yazılırsa 2. başvuruyu bu yalan beyanları üzerinden yapmayı düşünüyorum. Üstüne yalan fiyat üzerinden kötü niyetli satın almacı damgası yedirip iftira atıyorlar. Bir şeyler çıkabiliriz sonuçta fiyat beyanları yalan, iftira da atıyorlar.
Hocam bunun için karara itiraz mı düşünüyorsunuz yeni başvuru mu? Yeniden başvurur olursam mahkeme işi falan olmaz değil mi

Top Bottom