Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 5 Active 1.013,60 TL

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,818
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
250 tl kupon nerde
1731140054987.png

Otomatik vermiş bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Taha imay
Bu mu daha iyi redmi watch 3 mü? redmi watch 3 daha pahalı çünkü?

cayli73

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eray Çaylı
gerek var mı bilemedim kullanan var mı
Tpu kordon biraz kolu ağrıtıyor ekranda büyük olduğundan dolayı fakat silikon kordon alınabilir bu fiyata ayrıyeten yedek olmuş olur hem ben aldım 1300 TL'ye 2-3 hafta önce ve bu yüzden iade etmiştim fakat bu fiyata tekrardan almayı düşündüm açıkçası geri kalan ozellikleri sesli görüşmesi herşeyi on numara

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Taha imay
siyah kordon daha iyi sanırım siyah kordon aldım
Tpu kordon biraz kolu ağrıtıyor ekranda büyük olduğundan dolayı fakat silikon kordon alınabilir bu fiyata ayrıyeten yedek olmuş olur hem ben aldım 1300 TL'ye 2-3 hafta önce ve bu yüzden iade etmiştim fakat bu fiyata tekrardan almayı düşündüm açıkçası geri kalan ozellikleri sesli görüşmesi herşeyi on numara

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
11Kasımdada bu indirim devam ederse nasipse alıcam :D Günlük kullanım için tavsiye eder misiniz arkadaşlar smartbandlar günlükte daha iyi olur diye görmüştüm.Hiç akıllı saat kullanmadım o yüzden tavsiyeleriniz benim için önemli mesela bu saatte spotifya girip ben şarkı değiştirebiliyor muyum ?

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kemal Gençer
11Kasımdada bu indirim devam ederse nasipse alıcam :D Günlük kullanım için tavsiye eder misiniz arkadaşlar smartbandlar günlükte daha iyi olur diye görmüştüm.Hiç akıllı saat kullanmadım o yüzden tavsiyeleriniz benim için önemli mesela bu saatte spotifya girip ben şarkı değiştirebiliyor muyum ?
Kuponun son günü bugün.

Top Bottom