Neler Yeni

Yardım RX 7700 XT mi RTX 4060 Ti mi?

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
i5 12400f ile darboğaz yaşar mıyım sence? İşlemcin nedir? 1080p kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler. 6 Taksit vadesiz varken değerlendireyim :)
R5 5600X kullanıyorum, 2K monitörle darboğaz yok 1080p de de darboğaz olmuyor oynadığım oyunlarda

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
Aga ben anlamıyorum amd ekran kartları neden bu kadar öneriliyor, AMD asla almayın (ekran kartı kısmında) sürekli wattman hatası, performans düşmeleri zaten FSR'a bir şey söylemiyorum o ayrı bir şey. FSR 3 daha kötü oldu. Bende rx 6500xt var. AMD almayın hocam, nvidia veya intel ekran kartı alın.

Ek olarak sinirden bilgisayarı kırıyorum valla.
En düşük ekran kartını kullanıp fsr 3le ne performansı bekliyorsun ki ? Wattman hatası alman senin elindeki kartla alakalı gönder garantiye servise , PSUn kalitesizdir surekli wattmana düşersin , 6 senedir 4. Radeon kartım hep üst seviye kartlar aldım bı kere bile ne wattman sorunu ne performans düşüklüğü yaşadım. Bok atmaya gerek yok

TURKIYE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Turkiye
Merhaba, memnun musun karttan brnde almayı düşünüyorum

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Aga ben anlamıyorum amd ekran kartları neden bu kadar öneriliyor, AMD asla almayın (ekran kartı kısmında) sürekli wattman hatası, performans düşmeleri zaten FSR'a bir şey söylemiyorum o ayrı bir şey. FSR 3 daha kötü oldu. Bende rx 6500xt var. AMD almayın hocam, nvidia veya intel ekran kartı alın.

Ek olarak sinirden bilgisayarı kırıyorum valla.
Hocam 6500xt bende kullanıyorum 6500xt enteresan sacma bir kart gerçekten 4gb vram olması saçı başı yolduruyor, 6500xt kullanan biri (kendimden biliyorum) amd önermez. Ama 7700xt yok eder başka bişey demem ben.

Top Bottom