smmmhunter
80+
Bedava anakart. 650TL Cashback var.
Çok kaslı görünüyor, canım çekti.Bedava anakart. 650TL Cashback var.
Kart birincisi 7030TL. İkincisi toplam fiyatını yazmama ilk laf eden sizsiniz.7399 tl yazıyor ? cashback olur veya olmaz . başlığa ürünün o anki fiyatı yazılır. cash back varsa da bu açıklamaya yazılır sadece. cash back sanki anlık bir indirim miş gibi fiyatı eksik yazmak nasıl bir mantık.
Anakartı açmazsınız. Kabul edilirse açarsınız. Ayrıca 7030TL'de çok iyi.Kampanyanın son günü, fatura vs sonrası için olursa sıkıntı çıkmasın?
Doğru ama işte zevk alıyorlar. 7030TL'e Wi-Fi böyle bir anakart için çok iyi.Bende bu kafayı anlamıyorum, madem cashback adı altında paranın bir kısmını geri iade edeceksin anlaşsana firmalar ile o cashback miktarı kadar indirimli sat ürünü.
Ben niye buna 7000 lira verip sonra bir ton başvuru ıvır zıvırıyla uğraşıp 650 TL yi 2 ay sonra geri alıyorum? sat 6350 TL ye kimse uğraşmasın arkadaş.
Kaça aldığınıza bağlı, gördüğüm kadarıyla kalite olarak neredeyse aynı anakartlar.
bu anakart ile onun arasında ne kadar fark var ne gibi fark var ? iptal edilip bu tuf çekilir mi ?
7299 a aldımKaça aldığınıza bağlı, gördüğüm kadarıyla kalite olarak neredeyse aynı anakartlar.