Neler Yeni

Bir insan için aşk şart mı?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Gerçekten doğru konuştunuz, her şey pahalandı. Bi simit çay 70 tl. E bizde elon musk ın oğlu olmadığımız için para dayanmaz kıza.
Knk vakit de yok ki işten çıkıyorum antrenmana eve gel yemek yap cart curt 2-3 saat vaktim kalıyor onu da kendime ayırıyorum gün bitti. Hafta sonları sıkılıyorum ama inkâr etmem. Boşa düşünce arıyorsun işin varsa aklına gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Talha Açıkgöz
aşk, aşık olunca kötü ama devamı gelince çok güzel bir şey. aşık olduğun zaman "öff ben buna nerden aşık oldum ya." diyeceksin ama devamı geldiğinde olursunuz/olmazsınız fark etmez iyi ki yaşamışım diyorsun. o heyecan çok iyi ya

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yaşım 16. tabii siz diyeceksiniz bu yaşta sevgili ne yapacaksın ergen misin falan diye ama olay o değil.
Etrafımdaki herkes ya işte "sevip terk edildi" ya da "sevdiğine açılamadı". Ama sonuçta etrafımda ki herkes az da olsa aşk yaşıyor.
Ben bu yaşıma kadar hiç aşka ihtiyaç duymadım, hiçbir kıza aşıkda olmadım. Sevgilim filan olmadı.
Acaba bu normal mi? Yoksa anormallik mi?
Çünkü etraftaki herkes sevgili filan yapıyor.
Aşk duygusunu yaşamak lazım mı?
normal aşk olmak zorunda değil 20 yaşıma geleceğim daha bir defa bu işlere bulaşmadım .
Oluyor yani çok bir olayı yok olup olmaması arasında.
İşine odaklanmak en iyisi gelirse gelir gelmezse kısmet

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
ben oldum sanırım güzel hissettiriyor insan değer verdiği ve değer gördüğü birisiyle karşılıklı olduktan sonra sorun yok ama sen sevip o sevmiyorsa sıkıntı

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
XXXX
Arkadaşlar yaşım 16. tabii siz diyeceksiniz bu yaşta sevgili ne yapacaksın ergen misin falan diye ama olay o değil.
Etrafımdaki herkes ya işte "sevip terk edildi" ya da "sevdiğine açılamadı". Ama sonuçta etrafımda ki herkes az da olsa aşk yaşıyor.
Ben bu yaşıma kadar hiç aşka ihtiyaç duymadım, hiçbir kıza aşıkda olmadım. Sevgilim filan olmadı.
çok normal onlar yanımda bi kız olsun diye yapıyo manite sevipte manita yapan cok az lisede

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Güzel bir duygu olduğu bariz. Ne de olsa sevip sevilmek güzel hisler.
Ama genellikle büyük beklentiler ve heyecanlarla girdiğin ve eninde sonunda kendini gecenin üçünde duvarları izlerken bulduğun bir süreç oluyor.
Bence şart ama onu aramak veya eksikliğinden dolayı hayıflanmak mantıklı değil. Çünkü bu dönemde birçok insan sırf yanında birisi olsun diye yani duygusal boşlukta kalmasın diye ilişki yaşıyor. Anlayacağın o klasik "doğru insan" ı bulman zor.
Bence akışına bırak, takılma bu muhabbetlere.
Elbet karşına çıkacaktır birisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen bir insan için bence şart
Bende zamanında birine aşık oktum ilişkimiz birkaç yıl sürdü Sonra kendisi maalesef vefat etti Hayatımın en güzel zamanlarını yaşatmıştı.
Başınız sağ olsun hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,818
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom