RevenKalr
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,241
- İsim
- Eren Bayram
- er3nbayram
- Discord
- revengeess
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen önemsiz hale geldigini dusunuyorum onun için, konuşmaları mimikleri herşeyi kesinlikle umursamadığını gosteriyor.Herkes birtakım anılar yaşar. Mühim olan onların üstesinden gelmektir. Eğer tamamen önsemsiz hâle gelmişse onun için, bir önemi yok diyebilirim. Ancak hâlen aklının bir köşesinde geçmişe kafa yoruyorsa, yaşanılanları özlüyorsa, bu durumları çok önemsiyorsa seni sadece kendisine iyi geldiğin için yanında istediğini net bir şekilde söyleyebilirim dostum.
Bu tarz konular konuşularak aşılacak şeylerdir. Burada tek husus %100 dürüstlük olduğu için birbiriniz hakkında bazı şeyleri es geçmek gerekir.
Ama ben gecmiste boyle birsey yapmasini kaldiramiyorum, devam edecek miyim bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam test edebilecek biri olduğumu düşünmuyorum, yapamam öyle bir şeyBen de dahil her insan birçok hata yapmıştır. Bazen cahillik içerisinde bazen depresonlu olduğu zamanlarda bazen de sonrasında pişman olacağını düşünmeden anlık kararlarla..
Burada asıl husus bahsi geçen kızın şu zamanlarda ne durumda olduğu. İnsanlar değişir, olgunlaşır, farkına varır, pişman olur..
Dediğimi etik bulmayanlar elbet olacaktır ancak emin olabilmek açısından basit bir teste tabii tutulabilir. Çünkü hiçbir insanın içindeki düşüncelerini net bir şekilde bilemeyiz veya tam olarak öğrenemeyiz. Her zaman saklanmış bilgiler vardır.
Bahsettiğim testi açıklamama gerek yok sanırım, anlaşılabilir hâlde olduğunu düşünüyorum.
Kullan at yapacak kadar ahlaksız bir insan degilim hocamsende kullan at ytd
sen sanırım baya ciddi ilişki istiyorsun bundan olmaz söyleyeyim
Test benim icin söz konusu bile degil hocamTeste tabi tutmakta güven kaybı gibi problemlere yol açmaz mı? Bu ilişkiyi gözden çıkarmazsa konu sahibi arkadaş duygularını yitirdiği bir kızla birlikte olmuş olacak, durum böyle olunca zaten her iki tarafında mutlu olma ihtimali yok, hatta kız için daha kötü olacak. Mantıklı olan akışına bırakmak, mesafeli olmak ama arkadaşın duyguları ayrılması gerektiğini söylüyormuş.
O yuzden ani karar vermemeye calisiyorumHiçbir şekilde belli etmeyeceksin elbette. Edersen olan bağ da kopar.
Ayrıldığı anda en az 6 ay boyunca kendine gelemeyecek, ani kararlar almaması tarafındayım.
Son düzenleme: