IMEI atılıyor diye biliyorum o cihazlaraElimde xiaomi 13 pro 256/12gb var birkaç aydır kullanıyorum. Telefondan acayip memnunum ama imei yüzünden satmak istiyorum cihaz acayip temiz acaba piyasası nedir cihazın?kaça satabilirim?
Hocam kusura bakmayın geç cevap için. Server kayıt geldi bu hafta ama fiyatı 150 dolar hocam. Ona 150 dolar vereceğime cihazı iyi bir fiyata satıp üzerine biraz para koyup kayıtlı xiaomi 13 ultra yada kayıtlı s23 ultra falan almak daha mantıklı gibi geliyor. Sizce hangisi mantıklı?IMEI atılıyor diye biliyorum o cihazlara
Estağfurullah. Her sene aynı işlem için para ödenecek ise kayıtlı almak tabi daha iyiHocam kusura bakmayın geç cevap için. Server kayıt geldi bu hafta ama fiyatı 150 dolar hocam. Ona 150 dolar vereceğime cihazı iyi bir fiyata satıp üzerine biraz para koyup kayıtlı xiaomi 13 ultra yada kayıtlı s23 ultra falan almak daha mantıklı gibi geliyor. Sizce hangisi mantıklı?
her sene para ödenmiyor hocam. tekrar kb hocam geç cevap için. siz dediğim iki seçenek arasında telefonu satmayı seçtiniz değilmi?Estağfurullah. Her sene aynı işlem için para ödenecek ise kayıtlı almak tabi daha iyi
Ben kayıt yapar kullanırdım hocam, çünkü piyasaya göre fiyatı çok iyi ve sağlam telefonher sene para ödenmiyor hocam. tekrar kb hocam geç cevap için. siz dediğim iki seçenek arasında telefonu satmayı seçtiniz değilmi?
Hocam telefonu zorlasam 14k ya satarım imei parası zaten 5300tl falan ve şehrimde de bi kişi kayıtlı 13 ultra yı 19k ya satıyor o yüzden satmak mantıklı geliyor.Ben kayıt yapar kullanırdım hocam, çünkü piyasaya göre fiyatı çok iyi ve sağlam telefon
Evet hocam öyle olur, cihaz temiz ise alsan iyi olurHocam telefonu zorlasam 14k ya satarım imei parası zaten 5300tl falan ve şehrimde de bi kişi kayıtlı 13 ultra yı 19k ya satıyor o yüzden satmak mantıklı geliyor.
Satıcı cihazın temiz olduğunu söylüyor ama bakıcaz artık. Burda kilit nokta benim kendi cihazımı satmam çünkü kayıtsız cihazlar zor satılıyor.Evet hocam öyle olur, cihaz temiz ise alsan iyi olur
Kayıtsız satanlar alır hocam, İstanbul da olsan yönlendirirdimSatıcı cihazın temiz olduğunu söylüyor ama bakıcaz artık. Burda kilit nokta benim kendi cihazımı satmam çünkü kayıtsız cihazlar zor satılıyor.
Sizce kaça satmak mantıklı hocam? Şimdilik sahibindende letgo da falan 16k ya koydum ama pazarlıkla falan 15k bırakırım sizce fiyat mantıklımı?Kayıtsız satanlar alır hocam, İstanbul da olsan yönlendirirdim